28-05-2017، 13:49
(28-05-2017، 13:48)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2017، 13:45)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2017، 13:42)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2017، 13:39)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2017، 13:33)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما دو تا به من بیشهور نگید فکر کنم آسمون و زمین جابه جا شن .___.
وایسا دارم میخونم خب (._. )
هانا داشتیم .___.
چی؟؟؟کجااا؟؟؟
چیشده اصلا
(28-05-2017، 13:39)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوهوم یکی که بالاسرته الان .___.
میسی ^___^
یکی باز با من ست کرده p:
خدایااا این همه تقلیدکااار هس اینجا اخه
اییییش چرا کلمات منو بکاار میبری اخع دِهَ
خخخخ اوهوم
شوهرم شوهرای قدیم دیگه...
باشه خانوم دارم برات ._.\
(((:
واااای نهههه عزیزم منظورم این بود چی بودن شوهرای قدیم اه اه شوهرای الان خیلی خووبن:/
عههه چی داری برام؟؟هدیه س؟؟؟
بله (._. )
دیگه نشنوما ._.
نه دارم زباله هارو میبرم بیرون .____.
(28-05-2017، 13:46)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسم بیارید ریپلی نکنید |:
حرص بخور p:
بله بلهههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یادت رفته ده دیقه پیشت منت کشی میکردی؟؟؟