29-05-2017، 12:39
(29-05-2017، 12:38)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2017، 12:36)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2017، 12:33)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2017، 12:31)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-05-2017، 12:29)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نومودونم
بگو نشناختم..واقعا فک کنم نشناختی..ببینم نشناختی مونو؟؟
همون سوگولی که 15سالش بود بعد پزشکی میخوند؟
ای دردت نگیره..یه جورایی آره..در ضمن من نگفتم دکتری میخونم و در ضمن همه اینجا میدونن من چندمم راستی اونروز این حرفو که زدم فقط میخواستم ببینم شماها بی توجهین یا نه خب نبودین..البته قصد بی شعوری نداشتم..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سوگول جون حلال کن که اونقدر اذیتت کردم این همجنساتم باور کرده بودن خلاصه پتتو رواب ریختم
برو حلالی...راستی این چند روز چند ماه چند سال کجا بودی؟