(30-05-2017، 13:53)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2017، 13:43)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2017، 13:41)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2017، 13:34)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گلت کردید من دارم اینجا کار انجام.میدم اونجارو زدم ک بگیم باهم بیایم اینجا
گپو زدی دیگه کسی این جا نمیاد ._.
(30-05-2017، 13:35)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوهوم .___.
اوهوم و کوفته شما باید بیای
خخخ حالا نزن منو
الان حوصله ی تل ندارم
دوباره که ریختم چشم قربان ._./
نگران تل نیستی نگران گپ کلاسیتون باش یچیزی بگن ندونی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سفره افطاری جایزه
غیب نشید دو طرف باشید
فعلا که امتحاناس خبری باشه بچه ها اس میدن (:
نمیذارین آدم ترک کنه که .____.
(30-05-2017، 14:08)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2017، 14:04)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقدر گرم شده نه؟دو کلمه میخوام درس بخونم نمیشه
خواهشا جلو من صحبت گرما نکنین
تا حالا جمله دمای بالای 60 درجه ب گوشتون خورده؟؟؟ن نخورده مگه اینکه گذری از جهنم رد شده باشین
محمد درست میگی ولی کولر اینجا خراب شده دارم تبخیر میشم .____.