31-05-2017، 10:43
(31-05-2017، 10:39)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 10:30)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایشاالله میرسم دهنم صاف میشه
(31-05-2017، 10:23)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 10:21)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 10:18)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چهارم ! جزو نفرات اول کنکور .. حالا زیادم اول نبودم .. ولی خب بدک نبود .. پوست استخون شدی ؟
دیگه ببین من چی شدم !
ینی رسماااا دیوونه ایی
رتبه ت ۴ شدههههه؟؟؟؟اونوقت نرفتی دندان یا رشته های بهتر رفتی مامایی؟؟
تو عقل داری جداااا
خو دوست دارم رشتمو !
حالا بزار یه چیزی بشیم تو مامایی بعد میریم قلب و عروق !
مامانم هم خیلی از دستم حرص خورد ..
ولی من اگه تصمیمی بگیرم هیچکس نمی تونه نظرم رو عوض کنه .
دیووونه ایی دیگ
ب هرحال موفق بااشی عزیزم
کی کنکور دادی؟؟
(31-05-2017، 10:25)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 10:22)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 10:20)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زبان:/
بلدم
ولش هیچی نگو امتحان ادبیاتم گند زدم
خخخ از همون بلدم بلدماایی ک ورد زبونمونه((:
اره زبان سادس خدایی
زیستو بقیه تخصصیارو دادی؟؟
نه باو
زیست خیلی زیاده دهن سرویس
یه ریاضی و فیزیک دادم
ریاضی و فیزیک خوراکن
من درسای خوندیمو خیلی خوب نمره نمیگیرم حتی اگه خودمو بکشم-__-
البته ب غیر زیست
برو خداروشکر کن پارسال نهایی ندادی لعنتیا دهنمونو صااف کردن
عقده اییاااا
زیست ک اصلا قلبم براش میتپه لاامصب زیست میخوای زیست پیش فصل اول مخصوصا ک پروتین سازی با فصل شارش اوه اوه
خب یک سوال بپرسم برای درسای عمومی مثل ادبیات زبان فارسی اینا کلاس کنکور میری؟
ما امتحان ریاضیمون ی نمه سخت بود تا حالا
لعنتی تا بیست و پنجمم ادامه داره:/
نمیتونم تا اون موقع دووم بیارم-.-
مال ما امروز شرش کنده شد
اصلا لامصب جو امتحان نهایی خفه و سنگینه بخدااا
ی امتحان شیمی دادیم پااارسال تاحالاامتحان ب اون فجیعی نداده بودم
ن کلاسا کنکورمون ک تموم شده فقطم ریاضی و فیزیک کلاس رفتم

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)