31-05-2017، 11:24
(31-05-2017، 11:23)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2017، 11:19)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک نکنم :|
دلم داره از گشنگی فریاد میزنه :/
هنوز ساعت یکم نیس
(31-05-2017، 11:18)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.متحول شدم:/
(31-05-2017، 11:12)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب ببین خواهرم داری اشتباه میزنی :|
(31-05-2017، 11:11)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از اونجایی که هدفی برای اینده ندارم
باید سعی کنی ک خانوادتو قانع کنی مث من ._.
وقتی تو یه چیز دیگه استعداد داری باید اونو شکوفا کنی !
ن اون چيزيو ک دوس نداری ب اميدش بشيني ک یه روزی توش شکوفا شی !.-.
چه اهمیتی داره که چی شکوفا بشه یا چی نشه
هدف و انگیزه زمانی ب وجود میاد ک علاقه تو کار باشه ._.
وقتی ب موسیقی یا نقاشی علاقه داری قطعا براش تمام تلاشتو میکنی ک توش بهترین باشی !
اون موقس ک هدفت ب وجود میاد ._.
هدفم اینه ک یه نقاش یا یه موزیسین خوب بشی ._.
فرق خوب و بهترین خيليه !
تو میتونی یه ماما و یا یه دندون پزشک خوب بشی ولی از طرف دیگه میتونی بهتری نقاش یا موزیسین بشی ._.
و من الله توفیق ._.
خیلی مشخصه؟
مطمعنا من علایقمو دنبال میکنم البته در اینده زمانی که تنها تصمیم گیرنده من باشم