03-06-2017، 11:57
(03-06-2017، 11:50)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2017، 11:48)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هرکی ک بچه پیغمبر باشه ک آخوند نمیشه :|
حقیقت تلخ اینه که من آخوند زاده هم هستم : |
مث نوح :/ پسرش داش شیطون و درس میداد ://
باید تایید شی ک درست فتفوا میدی :||
(03-06-2017، 11:50)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2017، 11:44)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس افطار با تو
(03-06-2017، 11:37)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این روايتا چيست ديگر ?? :|
(03-06-2017، 11:36)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه روزه بودی میرفتی جهنم :|
روزه گرفتن حرامه ._.
اینو مرجع بزرگ داره میگه بگو خب :||
اولا زنا نمیتون مرجع بشن دوما از قدیم ندیم من نوه رسول الله بودم این حکم ها رو میدادم :cool:
فعلا ک مرجع شدم :/
تو دیگه فتواهات قديميه ._.
باید دوباره دوره ببینی :|
بیا من بهت یاد بدم :>
(03-06-2017، 11:42)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا بعيد ? :|
(03-06-2017، 11:39)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درسا و این همه سخاوتمندی بعیده(:
همانا دوغا :>
خیلی چسبید لامصب :|
بیا یه قلپ بزن ? :|||
من ب سخاوتمندی مشهورم ._.
اگه نبودم به همه سپاس نميدادم :|
باش ._.
میخوای سحريم من بدم ?? :|
عالی(: