07-06-2017، 10:01
(07-06-2017، 9:57)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلش همون محبه بودنه :|
(07-06-2017، 9:50)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.محجبه رو خط بزن :| با اون موافق نیستم ._.
(07-06-2017، 9:42)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دخر خوب كسيه ك از هر انگشتش10 تا هنر بباره :|
(07-06-2017، 9:37)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیگه رسم داشتن :/
(07-06-2017، 9:33)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ن همه رو خودم گرفتم :|
اونم گفتم تو بگیری اگه یه موقع اونا رو سوزوند زاپاس داشته باشم :/
تازه خونمونم به اسم الی کردم قرار شده حقوق هر ماهمم ب باباش بدم :|||||
خودمم نمیدونم ._.
مگ قطحي بود زدي به اسم الي؟؟!!
ميزدي به اسم شيوا O__O
+
اون زن زندگي نميشه با اين وضعش...
ببين كي بت گفتم...
تجربه اين همه سال زنذگيه :||
آدم جو گیر همین بلا ها ام سرش میاد :||
دختر خوبیه حالا :/
باباش پولدار باشه..خوشگل باشه...آشپزيش خوب باشه...خونه داريش 20 باشه... كم توقع باشه..
تك فرزند باشه...تجملاتي نباشه...محجبه باشه...آروم باشه...متين باشه...با وقار باشه... اگ اينطوريه زنت من خودم كل جهيزيشو نو ميكنم :|
البته اگ همچين دختري وجود داشته باشه منم قطعا خودم اقدام ميكنم :|
( شاهد باش درسا باز دارم اقدام ميكنم در راستا هدف ملي...شاهد باش !! )
://
دیگه ازدواج کردیم ب هر حال ._.
برام دعای خیر کن فسیل بزرگ و دوست داشتنی -_-
هدف ملی چیه ? تو داری واسه آینده و زندگیت این کارو میکنی ._.
موفق باشين O__O
من ك كلا نه علاقه اي دارم سنمم كه گذشته از اين كارا :|
به دستور مقام معظم رهبري كه فتوا ازدواج دادن در راستا توليد نيروي جوان كشور دارم ميخواستم اينكارو بكنم :|
چه سنگين بود لعنتي... :/