07-06-2017، 10:17
(07-06-2017، 10:14)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بيخيال شو.. :|
(07-06-2017، 10:10)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آها ._. خب اگه از اون جهت باشه خوبه ._.
(07-06-2017، 10:06)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-06-2017، 10:01)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نیست ! آدم میتونه محجبه باشه ولی هزار تا کثافت کاری دیگه ام بکنه ._. پ ربطی نداره :|
(07-06-2017، 9:57)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلش همون محبه بودنه :|
محجبه رو خط بزن :| با اون موافق نیستم ._.
دیگه ازدواج کردیم ب هر حال ._.
برام دعای خیر کن فسیل بزرگ و دوست داشتنی -_-
هدف ملی چیه ? تو داری واسه آینده و زندگیت این کارو میکنی ._.
موفق باشين O__O
من ك كلا نه علاقه اي دارم سنمم كه گذشته از اين كارا :|
به دستور مقام معظم رهبري كه فتوا ازدواج دادن در راستا توليد نيروي جوان كشور دارم ميخواستم اينكارو بكنم :|
چه سنگين بود لعنتي... :/
مرسی فسیل بزرگ و دوست داشتنی .-.
مقام معظم رهبری از پیامبر اسلام اسکی رفته :|||
اگه واسه مقام معظم رهبری و تولید نیروی جوانه میخوام صد سال سیاه ازدواج نکنی ._.
اشتبات همينجاس..!!
منظور من از حجاب كه فقط چادر نيس ك..!!
كسي كه همه جا سنگين و باوقار باشه...لباساش سيك و رسمي...ولي مث خيليا هم نيم ليتر آرايش خالي نكنن رو خودشون..لباس تا بند ناف نپوشن...
ساپورت فلان نپوشن..!!
منظور من ايناس...
من علاقه خاصي به رهبر و فتواهاي جالبش دارم O__O
علی چلاق بدرد نمیخوره این از من به تو نصیحت
الان اگ از پليس فتا بيان چوب تو يه قسمت بدن جفتمون ميكنن با اين حرفت :|
ويرايش كن :/