07-06-2017، 12:44
(07-06-2017، 12:39)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نظرت راجب پانکرانس چیه ? :|
(07-06-2017، 12:32)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-06-2017، 12:20)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش ._.
(07-06-2017، 7:48)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2017، 21:50)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون واسه مکارمه :|
اررره باو
صفحه ی 32:/
من تکذيب ميکنم :V
(06-06-2017، 21:43)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.غلط کردی مگه دست توعه ? :|||
وات د ...
من نوموخوام اصن
ميدونم منو بیش تر از مامانت دوس داری ولی اونم خیلی مهربونه ._.
+
الهه الان بابا بزرگته :|
(07-06-2017، 5:36)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بيستا ارساله همش :|
گوشیم هنگ کرده ..
نیم ساعته از شارژ کشیدمش عین سکته ای ها هنوز تو شارژه ! : |
《 رها 》
سلام : )
ارسال هام کمه آجی نمی تونم تو خصوصی جوابتو بدم ..
گفتم که فکر نکنی از روی عمد ج نمیدم ...
ب جا گفت و گو برو تو تاپيکاي دیگه نظر بده :/
آه ببخشید ! : |
اندازه شما نمی دونستم مادمازل !
وقت ندارم ... در عوض کلی امتحان دارم ..
چی کار کنم ؟
خودتو بزار جای من ! زشت نیست جواب خصوصی شو ندم ؟
ببخشید ! : |
ادب حکم می کنه با ادب باشیم ! : |
خب حالا بدون ._.
وقت نداری کلا نیا :/
ن :| اگه آنلاین نشی جوابشونم نمیدی :/
بسه دیگه حالم بهم خورد از معذرت خواهی :||||
مگه من گفتم با ادب نباش ?
اعتماد به سقفت تو سیاهرگم
چی میگی تو ؟
کسی از تو معذرت خواهی کرد ؟
خوبی اصن ؟؟؟
ای وای ! مامانم اینا !
نمیدونم متن قبليتو بخون میفهمي ._. البته اگه بفهمی :||
عاره خودت گفتی ببخشید اونم 2 بار :/
من عاره ولی تو رو فک نميکنم خوب باشي ._.
مامانت الان اینجا نیس ._.