08-06-2017، 17:16
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-06-2017، 17:17، توسط -Demoniac-.)
(08-06-2017، 17:12)رامین 1993 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-06-2017، 17:05)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.البته منظورشون یه سکه هست :|
من عوضي ام یا تو ?? :|
تو تا دیدی مثلا کل زندگی ب نامته خواستی طلاق بگیری :/
ولی آخرش ب خنسي خوردی چون من دروغ گفته بودم :>
بعدشم خودت میخوای طلاق بگیری ب من چه ? :|
مهريتم یه سکس :| میدم بري :/
+
مامانی :>
تو ب اون توجه نکن اون واسه پول با من بود :|
منم ک دختر برام کم نیس :/
دوباره ازدواج میکنم :*
عاره :|
قبلا فک میکردم من منحرف ترین آدم روی کره ی زمينم :|
الان متوجه شدم ک بقیه از من بد ترن :/
(08-06-2017، 17:14)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اونم میاد
(08-06-2017، 17:05)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یا ابلفضل مهریش منو هلاک کرده:|
من عوضي ام یا تو ?? :|
تو تا دیدی مثلا کل زندگی ب نامته خواستی طلاق بگیری :/
ولی آخرش ب خنسي خوردی چون من دروغ گفته بودم :>
بعدشم خودت میخوای طلاق بگیری ب من چه ? :|
مهريتم یه سکس :| میدم بري :/
+
مامانی :>
تو ب اون توجه نکن اون واسه پول با من بود :|
منم ک دختر برام کم نیس :/
دوباره ازدواج میکنم :*
(08-06-2017، 17:11)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-06-2017، 14:39)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان هم شیوا هست هم من :|
(07-06-2017، 14:35)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-06-2017، 14:33)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو بس کن حداقل!!
باشه
(07-06-2017، 14:35)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیا بریم سر خونه زندگیمون: {
هاهاها((((:
صبر کن شیوا بیاد باید اجازه بگیرم
بعد مرجع باس بیاد خطبه جاری کنه:/
ولی شوهر من نی:|