(09-06-2017، 6:45)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-06-2017، 22:39)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عع :| هاپو درونت هنو بیدار نشده :|| ??
(08-06-2017، 18:30)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-06-2017، 4:00)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:||||
(07-06-2017، 12:59)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو نخندی کی بخنده ? (:
چه ربطی ب مسواک داره آخه اسکول ? :|
الهم اسف کل مریض :/
اسکول قیافته !
میگم که در خفا به سر میبری !
الهی شِفا ! : |
از آدمای فضول خوشم نمیاد ..
پس تمومش کن !
یعنی قیافه ادمم میتونه اسکل باشه ? :|
خفا در من به سر میبره :>
آره برای تو واجبه :/
کی خواست فضولی کنه :| ?
من ک حرفی ندارم تموم (:
(08-06-2017، 18:03)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهم نیس چون من کلی خاطر خواه دارم ک دارن واسم تکست میدن :>
(08-06-2017، 17:49)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من کی شیشه کشیدم :| ?
منو دوس نداری الکی تکست نده -_-
این واس تو نبود کع اعتماد ب سقف ._.
ببین هاپوی اخلاقم داره بیدار میشه دهه هشتادی خوش قلب ! : |
محض اطلاع : تا وقتی تو هستی نوبت به شفای ما نمی رسه !
بوس بای !
من فک میکردم خداداي سگی :/ نه باو شبیه تو نیستم ! همچین فکری نکن ... تره به تخمش میره حسنی به بابابزرگش ! بابابزرگ منم که بدون شرح دانشمند !
هشتادي بودنش مهم نیس :| مهم خوش قلب و مهربونشه^_^ :| آدمو برق بگیره جو نگیره ! لامصب اصن فیوز میده به جو هشتادی ها !
بعدشم فعلا تو باید بیای پیش این هشتادي لونگ بندازي :> خخ .. فکر کن یه درصد ! هشتادی ارزش نداره باااش کل بندازی .. پس لونگت رو بندا بالا هوار بکش !
فعلا ک خداوند در رحمتشو به روت باز کرده:| در ستایش پدر جان خرد ! : |
آدم واسه دشمنشم بوس میفرسته ? :/ ( شکسپیر راست میگه : درک فواصل متضادی اخلاقی شبیه سوءتفاهمه منجر به مرگه ! )
ببین پوتيتو انقد جذابم حتی دشمنامم برام بوس ميفرستن :V ( وای پتیتو جون غش نکردی از اینهمه جذابیت ؟؟ پوزه جنیفر لوپز رو که نه .. دماغ مستربین رو مالونده به خاک ! )
بای :||| ( رسما خرفهم شدی ؟ )
|
نظرسنجی: آیا با برگزاری مسابقات انجمن موافق هستید؟؟؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
بله شرکت میکنم!جایزه داره! | 20 | 64.52% | |
خیر خوشم نمیاد با اینکه پول میدن! | 11 | 35.48% | |
در کل | 31 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
امتیاز موضوع:
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان