09-06-2017، 14:03
(09-06-2017، 11:22)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ما :|
(09-06-2017، 10:09)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خاک ب سرت درسا عاخه کی دوروز بعد ازدواج بچه دار میشه؟؟؟
(09-06-2017، 10:08)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاید ._.
(09-06-2017، 10:06)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخ اتفاقا شاید باورت نشه ..
(09-06-2017، 10:02)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برای شما هم شاید برگرده ب چند تا آخوند بی سواد ک تو ی مسجد ميرن بالای منبر (:
پس برمیگیرده به دولت مردان ..
(:
از رئیس جمهور گرفته تا معلم مدرسه ..!
+
با کی بودی الان ترسا :|
ما توی مملکت از تنها چیزی تنفر واقعی داریم همین آخوندان ..
مملکت دستآخونداست ک ما داریم به اِف میریم ..
اما یه آخوند با همه فرق داره .. اونم خامنه ایه ..! واقعا فرق داره .. واسم ثابت شده ..
(09-06-2017، 10:08)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من باباتم ن مامانت :|
با تو بودم مامان ! حق با توعه !
(09-06-2017، 10:06)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-06-2017، 10:02)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برای شما هم شاید برگرده ب چند تا آخوند بی سواد ک تو ی مسجد ميرن بالای منبر (:
پس برمیگیرده به دولت مردان ..
(:
از رئیس جمهور گرفته تا معلم مدرسه ..!
+
با کی بودی الان ترسا :|
نزن !
مامانت مريمه ._.
مريمممممم :| بیا بچه دار شدیم .-.
باشه فرزندم ._.*
منم دیگه برم :|
خدافظ ._.
بچمون از خودمون بزرگتره ._.