(11-06-2017، 9:41)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2017، 20:46)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من مرجع کاملی هستم ._.
(10-06-2017، 20:45)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2017، 20:43)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2017، 20:41)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شوهرمو میگی ؟ : |
A lover
شوهرته؟؟ :|
ازم خاستگاری کرد ! دیشب .... منم قبول کردم .. فقط مونده دری عقدمون کنه !
این دری هم چه کارا که نمیکنه
واس ما پیشگوئه
واس شما جوانان دم بخت عاقد :|
دیر یا سون هم حتما قابله میشه :/
(10-06-2017، 20:45)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی پیچیده شده خودمونم نمیدونیم._.
یه وخ هوو موو نشیم این وسط؟؟! :||
+
مگه نگفتی نمیخوای باهاش ازدواج کنی چون بی ادبه :/ ?
گفته شکر خوردم ! بگم نخور ؟ چی کار کنم ؟
برو پیچ های قبلی !
عجیب خرم کرد !
سلام .... ظاهرا سلام ندادم !
(11-06-2017، 12:03)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2017، 21:24)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مامان بزرگ مهربونم فک کنم زیاد درس خوندي مخت هنگه :|
(10-06-2017، 17:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
+
شیوا بیا به این فسیل پیر فضول توضیح بده ک خودت اجازه دادی بهت بگم پاندا :>
جان
حالا بعدا بهش بگو :>
(10-06-2017، 23:53)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باو مثلا میگم بزا نگن زن زلیله اصن دعوامون افتاد من وایمیسم تو بزن
نه خو بزا ازدواج کنیم فردا بریم شیوا عقدمون کنه
مرجعتون اينجاست شیوا رو میخوای چیکار ? :/
بعدشم عقد قبل از ازدواجه داماد جان ._.
دری بچم از هول حلیم میفته تو دیگ ! : )))))))
راست میگه سِوی عقد قبلشه ! : )))))))
دری بیا یه کاری بکن ... می ترسم بچم از ذوق خواب تو خواب بره !