11-06-2017، 18:11
(11-06-2017، 9:59)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-06-2017، 9:04)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم که بی تقصیری D:
(10-06-2017، 21:00)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2017، 20:56)M.O.H.A.D.E.S.E.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو بی تقصیری ! |:
(10-06-2017، 20:52)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شُما خودت ناراحت نکن!
من دعواشون میکنم
||:''
ناراحت نمیکنم باو...
فقط یاد معلم دینی دلقکمون افتادم که میگف
از علاقه های افراطی و مجازی خودداری کنید که خانمان سوز است
خواستم بچه هارو در اطلاع این حدیث های زیبا و ارامش بخش قرار بدم
شمام عصبی نشو...نمیخواد دعواشون کنی
یه وخ پوستتون چروک میشه اسیب میبینه میندازن تقصیر من :/
به اعصابت مُسَلسل باش
معلم دینیتون دلقک نبوده ! هروقت یه پَنجی دادی به یکی بعد پارش کرد اونموقع بگو دیوونَس، دلقکه ..... |:
پوستم صاف نبوده که بخواد چروک شه
من همیشه بی قصیرم یا هم تقصیرارو میگیرم به گردنم :|
من اعصاب ندارم که بش مسلسل...تانک...تفنگ...فشفشه...ترقه...متساوی الضلاع و.... بشم :/
دلقکه یعنی دلقکه....فلسفه این معلممون یه چیزیه که ادم میگه رحمت به دلقک :/
منیکه شاگرد اول کلاس بودم درس مرسای سخت تو نوبت اول کمتر از۱۹نبود ایشون به اخلاق نداشتم نمره داده ۱۷ :/ (شاید بگی چیزی نی ولی واس من مایه شرمه)
دانشمندا واس فرح کرم و پماد ساختن؟؟! :/
مُثلث باش |:
چی بگم اُستاد ..
من معلمتو نمیشناسم پس نظری هم راجبش نمیتونم بدم
دانشمندا پُماد نمیسازن.. یه سری آدم سودجو میسازن همشم کلکِ پوله!(دانشمند زیاده و همشون اونایی نیستن که شیمی و از این جور چیزا کار میکنن)
معمولا خواص مواد رو معرفی میکنن
پوست اصن نمیپذیره اون کرمو ، که معمولا شعارشونم ایناس که قشنگ شوید زیبا شوید یا از لولو به هُلو تبدیل شوید /:
یه سری پماد هست که با استفاده از نفت میسازن اونا دیگه تخیلی نیس ._.
آره مایه شرمه :|
اعصاب نارم :|
اطلاعات فوران میکنه....تو حیفی اینجا :|