(12-06-2017، 16:03)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 15:57)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 15:53)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باشه :| ایندفعه تایید میکنه :/
عع :/ مشکل مشترک داشتین ? :|
خب من حرفی ندارم ._.
نميكنه :|
يجورايي...مشكل كه نه..يجورايي اسمشو ميش گذاشت دغدغه..
من با همه خوبم..با همه هم روابطم خوب و دوستانس..
اما خوب خيليا هم هستن مشكل دارن ديگ..
دست ما كه نيس..
فقط بايد خنديد و رد شد از كنار اين افراد (:
میکنه خودش بهم سپاس داد :|
آفرین خوب باش ._.
میدونی تو يذرم .. ن یه مقداری حساسی :/
زود بهت بر میخوره :|
نباید این طوری باشی چون زیاد ضربه میخوری بعدا ._.
اون موقع من بهش چيزي نگفتم..بش بگم دختر حرف گوش كنيه به حرف من ميكنه

اين ويژگيمه عيب نيس..!!
به هرحال من اينطوريم ديگ..خيلي حساس شايد..!!
زنده باد اشتباه خوب من (:
(12-06-2017، 16:06)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عادت داري حاشيه بسازي
(12-06-2017، 16:01)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیدونم :/
(12-06-2017، 15:42)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 15:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 15:36)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مامان پاندا نمیتونه بیاد :|
ميخوام دخترم بزنه .__.
درضمن اگه مدیرا باهم مشکل یا اختلافي دارن ب من و تو مربوط نمیشه ._.
پس بهتره وارد داستاناشون نشیم D=
اوندفعه كه پاندا رو تاييد نكرد : )
+
درسا جان حتما من و شيوا يه چيزي رو ميدونيم كه راجبش بحث ميكنيم ديگ o__o
داستانش فرق داره (:
(12-06-2017، 15:41)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
The End (:
نامادريه (:
هـآی (:
+ من نامادری شیوآم .. ننه اصلیش کیه ؟ D:
ولی این کوروشو نازنین جون خیلی مشکوک ميزنن

دوستمه مث تو :||