13-06-2017، 10:42
(13-06-2017، 10:14)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فسیل واسه اینه ک جد در جده :|
(13-06-2017، 9:02)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2017، 8:40)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2017، 8:28)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دخترم حواسش به همه چيز هست![]()
#شيوآ_فتا
من پلیس نامحسوس بودم همیشه !
یکی دیگه لز معروفیت هام بود
بله بله ...
ايشالا استيكر هاي جديد بياد براي اين موقعيت ها هم شكلك داريم :|
اگه بزاره بعد ده سال ....
(13-06-2017، 9:15)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2017، 8:40)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2017، 8:28)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دخترم حواسش به همه چيز هست![]()
#شيوآ_فتا
من پلیس نامحسوس بودم همیشه !
یکی دیگه لز معروفیت هام بود
سلام یکی دیگه چی معروفیات بود؟
از بابا از خنگول
+
فسیل پیر فضول کیه. چرااااا
و مسلمه ک پیرم هست چون اگه پیر نبود فسیل نمي شد :/
فضولم واسه اینه ک هی تو کار من فضولی میکنه آخرش میگه ميرم ب شیوا میگم :|||
یه نمونش همین پاندا :>
آخرش انقد فضولی کرد تا زايه شد :V