13-06-2017، 10:49
(13-06-2017، 10:45)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه شيوا متوجه نشد اول..
(13-06-2017، 10:28)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بردم تو بعدش پارتی بازی کردی :|
(13-06-2017، 10:07)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شيوا اولش متوجه نشد..
(12-06-2017، 21:55)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اقا قبول نیست :|
(12-06-2017، 21:15)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیوا آبرومونو بردی ک :/
من گفتم بش دخِتـرم به حرف من میکنه :|
خب پدریم بگو تو از طرف من
ديگه شیوا تایید کرد :>
فسیل فضول پیر من چطوره :V
+
جوابت تو نسخه قبل :
اگه من بهت گفتم فسیل باهات شوخی کردم و فقط تو رو مخاطب قرار دادم ن یه مجموعه آدمو (:
شما با دهه 80 گفتنت یه دهه رو مورد توهین قرار میدی ._.
اگه میخوای شوخی کنی با من بکن ن یه مجموعه آدم ._.
بعدش قشنگ فهميد تاييد كرد![]()
مهم اينه كه من بردم (:
منظور من از دهه هشتاد كسايين كه خود بزرگ پندارن و فك ميكنن خيلي شآخن..ميگيري كه كيا رو ميگم..؟؟؟!!
و من تاكييد كردم منظور من افراد خاصين نه همه..!!
شما ك فقط دهه هشتادي نيستي تو اين كشور :|
شيوا نگاه كن به پدريت چي ميگه..
ميگه فسيل پير فضول..![]()
شيوا 70% بش اخطار بده بفهمه
اون اولش سنده مگه ن شیوا ? :|
+
فعلا ک ما هشتاديا چیزی نميگيم شمايين ک ميخوايين خودتون و گنده جلوه بدین ._.
افراد خاصم نباید بگی :/
کلا نگو ميميري ? :||||||||||||||||
خب هستی ک میگم :>
اونم علتاش :V
بعد كه متوجه شد نظر نهايي خودشو داد (:
دخترم هميشه به حرف من ميكنه : )
نبايد بش بگي پاندا كه..
درسا جان حتما بايد اسم ببرم همين دهه هشتاديايي كه تو انجمنن و خود شآخ پندارن ؟؟!!
دهن ما رو باز نكن ديگ :/
سعي خودمو ميكنم ولي قول نميدم :|