13-06-2017، 13:28
(13-06-2017، 13:24)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها اونوقت این وسط من باید مورد غضب کوروش قرار میکرفتم؟
(13-06-2017، 12:20)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن بابا این چه حرفیه :|
(13-06-2017، 12:17)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من همه چیم از نظر همه بوداره
(13-06-2017، 12:07)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کوروش همیشه انلاينه ._.
(13-06-2017، 12:04)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه هفتس در به در میگردم دنبال همین کوری یه چیزی رو بهش بگم بعد این حرفارو میزنی دخی؟
کوری بهت گفته این حرفا رو بزنی
تابلوعه :|
چون دقیقا دو ديقه پیش گفت ک بیاد بهت بگه ک بیای بگی باهم دوستین و آینا غلطه :||||
خیلی ناشيه ._.
من و کوروش دوستیم ولی ن اونطور که تو فکر میکنی من و کوروش فقد دوتا دوست ساده ایم
اصلن خودش کوشش؟؟؟؟
الان نمیدونم رفته کجا :/
قضيتون بو میده ولی من قبول میکنم ._.
من همیشه اروم بودمو خیلیتو جمع نبودم ولی هیچوقت دوست نداشتم این دلیل بشه که بهم تحمت بزنید
من میدونم کسی از این فسیل فضول پیر خوشش نمیاد :/
فقط داشتم دستش مينداختم :>>>>
اسمت چیه؟