13-06-2017، 19:40
(13-06-2017، 19:37)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/playg.php?code_game=401
Shell Sock
D:
(13-06-2017، 19:15)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من که خودم سر به زیرم |:
(13-06-2017، 19:11)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-06-2017، 19:05)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این همه بَلبَشور نداره |:
(13-06-2017، 19:02)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیخیاال بابا خب میگفتید هستید والا
شایعه کردن که من و کوروش دوستیم اونم فکر کرده من گفتم!!!!
(13-06-2017، 19:02)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تاپیک اخطار ها رو تو مدیریت خوندی؟؟؟
سلام
+
چی شده !!
O_o
حواسم نبوده بهش اخطار دادم!
اگه ریپلای باشه اسپم حساب نمیشه!
میخوای مُچ گیری کنی! D:
یادم نبوده! همین!
(13-06-2017، 19:10)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصن بحث سره اینکه 18+ هست یا نه نیست
(13-06-2017، 19:07)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نشناختی هم جِنساتُ هنوز
|:
بیخیال
ما که بلد نیستیم ||:
چرا اتفاقا شناختم میدونم تیکه میندازن خودمم خیلی تیکه میندازم چه به پسر چه به دختر ولی کلا 40 درصد اونجوری تیکه میندازن
افرین بلد نباشی بهتره :|
سره اینه که کسی که تیکه میندازه دنبال جلب توجهه و انتظار دارن وقتی تیکه میندازن طرف بگه آره تو راس میگی و بیا با هم بپریم |:
+
من میرم لَبی تَر کنم! ((;
نه بعضی وقتا هم هدف این نیس بعضی وقتا ادم کرمش میگیره دوس داره انتقام اون تیکه هایی که بش انداختنو نتونسته جوابی بده رو بگیره
معمولا هرکسی رویِ این کارا رو نداره!
جالبه که از داعش سوق داده شدیم به این موضوع |:
افرینننن
یبار ا این کارا بکنه روش باز میشه
ناموسن خیلییی جالبهههه :|