16-06-2017، 15:00
(16-06-2017، 14:55)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره یه جورایی درسته!
(16-06-2017، 14:50)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2017، 14:48)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همونشم نمیده!
(16-06-2017، 14:45)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شارژ پنجی؟ماهی یدونه؟
یکی از این مدیرا باید پیش قدم میشد میرفت به صابر میگفت که ما به عنوان مدیر و یا نویسنده حقوقی در این انجمن باید داشته باشیم :V
به همین برکت هرماه یه شارژ 5 تومنی ام میداد من راضی بودم!
از طریق تبلیغ خیلی گیرش میاد انصافا!
فلشخور یه سایت بازیه!
اگه انجمن نداشت اگه مطلب توش نبود که رتبه بگیره تو گوگل، هیچوقت انقدر کار صابر نمیگرفت!
ب این نکته توجه کن الان کلاغ پر نمیزنه دوسال پیش این موقه نسخه های گ.ا دوتایی بود فقط بیست نفر اینجا بودن
بقیه ام گ.ا رو نمیشناختن باید از تو تاپیکا جمع میکردی میوردی اینجا
انجمن خیلی براش مهمه ولی کار اصلیش نیست تقریبا جنبه فان داره براش
کاش یه تکونی به انجمن میداد!
دیگه داره حال میکنه بیشتر نظارت میکنه + کاراشو چند سال پیش کرده! بازیای انجمن ام همشون هموناس من رفتم دیدم D:
ولی بهتره یکی بهش بگه! لازم نیس حتما پول باشه! یکاری فقط به نفع ما بکنه !
درامد تبلیغ ها ام خیلی زیاده! اونم سایتی مث فلش!
پُر تبلیغ ام شده یه سال بیشتره اینجوری شده!