19-06-2017، 16:19
(19-06-2017، 16:14)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اولا درست صحبت کنین..
(19-06-2017، 16:11)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی غلط کردی اصن من میخوام اشتباهمو بفهمم دیگه تا دیگه جلو کسی دورو بازی در نیارم خنجر تو کمر کسی نکنم فقط بگو اشتباهمو بفهمم
(19-06-2017، 16:08)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-06-2017، 16:06)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آقا سوال خوبی بود....
امروز چن شنبه اس؟؟؟؟
طفره نرو یه حرفی زدی تیرشو سمته من گرفتی حالا بگو قضیه چی بوده تو جمع بگی فک کنم بهتره
آقا...باشه...دوستان من غلط کردم....
همه خوبین....همه گلین....همه عالی هستین....ایشونم خوبن...عالین....
اما از من به شما نصیحت،اینجا غرورتونو پیش کسی نشکنین
و اینقدر سوسه نرو من نمیدونم چی بوده چون حدوده هشت ماه نبودم چیزی هست بگو توی همین جمع اگرم نه لطفا تهمت نزن
دوما منکه به همه گفتم شما خوبین پس بحثی نیست دیگه،اون موضوع هم بین منو افکارم میمونه
در ضمن جناب موضوع بر میگرده به اون زمانی که هم من بودم،هم شما و اینکه منم بیظ از هشت ماهه که نبودم...