(25-06-2017، 21:38)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همین دیگ (:
(25-06-2017، 21:35)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من کجا بداخلاقم
(25-06-2017، 21:33)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2017، 21:29)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2017، 21:28)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اععع..قبول باشه..
ن نذریع همسایس
یه مین فکر کردم دخترم هنرمند شده خودش درست کرده :|
نه رو من هیچوقت از این فکرا نکن شوهرم بکنم اون باید بپزه احتمالا
نگفته بودی بد اخلاق میشی بعد افطار (:
باشه O:-)
الان معدم بهم.ریخته نمیفهمم چی خوردم دارم هنوز ادامه میدم تخمه افتاب گردون در ادامه
عرق نعنایی چیزی بخور خوب شی..
(25-06-2017، 21:41)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فشار گشنگی چقدر زیاد بوده .___.
من چرا اثاث کشی رو اساس کشی نوشتم O__o
|:
:|
چون اولین نفر اشتباه نوشت همتونو به راه کج هدایت کرد : )