اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میلیون ها کاربر سامسونگ در معرض هک

#1
شرکت سامسونگ با تمدید نکردن یکی از دامین های خود، میلیون ها کاربر را در معرض Hک شدن قرار داده است.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ یک محقق امنیتی به نام João Gouveia زود متوجه این خطر شد و قبل از دسترسی افراد دیگر، مشکل این دامین را برطرف کرد.

دامین مورد نظر Ssuggest.com نام دارد که به برنامه های متوقف شده سامسونگ در سال 2014 مرتبط می شود. عملکرد کلیدی S suggest، ویجت هایی بودند که برنامه های پیشنهادی سامسونگ را معرفی می کردند و کاربر می توانست آن ها را از Play Store دانلود کند. این وبسایت یک جنبه اجتماعی نیز داشت، با ادغام با اکانت فیس بوک کاربر به وی نشان می داد که دوستان وی از چه برنامه هایی استفاده می کنند. حتی اگر از آن برنامه دیگر پشتیبانی نمی شد یا با گوشی های مدل جدیدتر سامسنوگ سازگاری نداشت، بازهم به روی دستگاه های قدیمی برخی از کاربران وجود داشت و درصورتی که این دامین در دستان افراد سود جو با نیت شوم می افتاد، دستگاه های قدیمی این دسته از کاربران بیشتر از دیگران در معرض خطر قرار می گرفت.

Gouveiaکه مدیر ارشد بخش تکنولوژی شرکت Anubis Lebs است، توضیح می دهد که وب سایت S Suggest اجازه دسترسی به گوشی کاربران را داشت و می توانست دستگاه های آنان را Reboot کند یا برنامه ها را به صورت اتوماتیک نصب کند که به همین دلیل دستگاه های کاربران در معرض خطر زیادی قرار می گرفت. ظاهرا هرکسی که به دامین دسترسی داشته است، می توانسته به راحتی نرم افزارهای مخرب را به روی گوشی های کاربران نصب کند و مسیر سواستفاده باز می شد. شرکت سامسونگ مدعی است که حتی اگر فردی به این دامین دسترسی پیدا می کرد نیز اجازه نصب بدافزارها را نداشت و بالطبع قادر به کنترل دستگاه کاربران نیز نبود. این شرکت هیچ گونه اطلاعات بیشتری در اختیار خبرنگاران و در رابطه با این موضوع قرار نداد. صحت این ادعای سامسونگ هم هنوز تایید نشده است.

سامسونگ قبلا نیز به دلیل کارهای ضعیف اینچنینی مورد انتقاد قرار گرفته است. یک محقق چند ماه پیش اعلام کرده بود که برنامه Tizen بدترین کدهای امنیتی که وی تا به حال مشاهده کرده است را دارد. به گفته وی، این برنامه سرشار از باگ و بسیار آسیب پذیر است. با وجود همه اخباری که پیرامون مسائل امنیتی محصولات سامسونگ وجود دارد، این شرکت باید برای نگه داری اعتبار و حسن شهرت خود تلاش بیشتری کند.
پاسخ
 سپاس شده توسط All out of love
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
میلیون ها کاربر سامسونگ در معرض هک - امیر‌حسین - 01-07-2017، 7:53

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  معامله‌گر ناشناس با پوزیشن شورت ۴۰۱ میلیون دلاری روی بیت‌کوین
  اردکانیان: ۴ میلیون مشترک کم مصرف شامل آب‌ بهای رایگان می شوند
  بیش از هشت هزار روستای کشور در معرض خطر سیلاب قرار دارد
  گرانترین مدل مانیکور ناخن به قیمت 720 میلیون (عکس)
  سازمان ملل: بیماری روانی میلیون‌ها نفر را تهدید می‌کند
  آمار جهانی شیوع کرونا / نزدیک به ۴.۵ میلیون مبتلا به کووید ۱۹
  پروژه «سلفی فضایی» سامسونگ در یک مزرعه سقوط کرد
Shocked ماجرای پیش‌فروش یک میلیون دستگاه خودرویی که وجود خارجی نداشت!
  واریز وام یک میلیون تومانی به حساب جاماندگان اعلام شد
Heart قیمت سکه طرح جدید به ۶ میلیون و ۱۹۰ هزار تومان رسید

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان