01-07-2017، 23:59
(01-07-2017، 23:54)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پزشکی انگلیسی ک نیازشه .. بهتره یاد بگیری قبل از آلمانی
(01-07-2017، 23:51)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سرعتت پایینه !
(01-07-2017، 23:39)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نیست باور کن همش سیاسته -.-
(01-07-2017، 23:36)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هست هست خدا پشت و پناهت!
(01-07-2017، 23:29)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهرداد گُله !
مهرداد الان خیلی تحت فشاره شاید بعدا بخونه باز چیزی دستگیرش بشه
الان انتظار خیلی بالاییه
ترجیح میدم باهاش برم جهنم اگ وجود داشته باشه :|
آره لعنتی اگ یاد بگیریم تو بحثا خونسرد باشیم خیلیا سریع تر خفه میشن !
میشیم یا میشن؟
چند وقت دیگه اینجا المانی تایپ میکنم باید ج بدی
میشن !
من آب روغن قاطی میکنم بخوام از الان آلمانی یاد بگیرم :دی
بجثارو دوتا یکی کن اینجوری ج دادن سخت میشه :|
من مجبورم و بهم گفته شده بخوای فارسی صحبت کنی جواب نمیدیم فعلا ک در حال انگیلسی صحبت کردنیم تو خونه تا دست و پا شکسته المانی یاد بگیریم
+
نظرمه ک بریم بخوابیم و تاپیک رو ببندم
با فشرده ای ک خودشون میزارن یاد میگیری گفتم بخونی ک نخوای 1 سال تمام وقتت و بزاری پای زبان