(20-07-2015، 21:25)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاشق این پسر نماییشم
آمبر یه TOMBOY هستش , لغت پسرنما زیاد جذاب نیست
منم یه TOMBOY هستم
(08-12-2015، 18:27)Barana1202 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این دختره ادای پسرا رو درمیاره؟؟
اصن این دختره؟؟
دختر پسر نماااااااااااااااا؟؟؟
آه.. ادای پسرا رو در نمیاره , بلکه اون یه TOMBOY هستش , TOMBOY ها دختر هایی هستن که علاقه ی زیادی به پوشیدن لباس ها و انجام کارهای مردونه دارن , اونا تمایلات جنس مخالف رو دارن ولی از نظر جنسی ؛ جنس دختر هستن ! همین .. منم یه TOMBOY هستم و البته بهش افتخار میکنم !
(08-12-2015، 19:08)…Reyhaneh… نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015، 18:27)Barana1202 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این دختره ادای پسرا رو درمیاره؟؟
اصن این دختره؟؟
دختر پسر نماااااااااااااااا؟؟؟
من چیز زیادی از امبر نمیدونم
ولی توی یکی از مصاحبه ها ازش پرسیدن که چرا شبیه پسرا خودتو درست میکنی؟
اونم جواب داده که هرکی به یه استایلی علاقه داره استایل مورد علاقه ی منم اینه هیچکسی هم نباید به من توهین کنه و حتی نباید به استایل من لقب پسرونه بده مگه هرکسی اسپرت میپوشه پسره؟پسر و دختر هیچ استایل خاصی ندارن و هرکسی چه دختر و چه پسر خودش استایل خودشو انتخاب میکنه و این استایل منه و منم ازش خوشم میاد:bighug:
اینو گفتم که بگم امبر استایل خودشو پسرونه نمیدونه و بهش اهمیت میده
همین طور طرفدارای واقعی امبر ....
یه جورایی موافقم .. البته اون یه TOMBOY هستش.
(27-10-2016، 14:31)"IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه این دو جنسس
هیکلش مثل زناست ولی صداش پسرونس و با حرکاتش
خخخخ.. چرا همه چیو به دو جنسه بودن ربط میدید الکی ! ...خخخ
لطفا اطلاعاتتونو یکم بالا ببرین بعد نظر بدین , ولی اون یه TOMBOY هستش .. لطفا برید یه سرچی بزنین همگی ! ممنون.