(13-07-2017، 21:04)آتش به اختیار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چون هم دوره شاه رودیدم هم الانو میبینم عرض میکنم:قدر این مملکت رو بدونید ...شما جوان ها...قدر این زور بازو رو بدونید نزارید مملکت بشه بازیچه دست این و اون بشود...حرف من فقط همینه...رهبرم یه حرفی زد ...گفت آتش به اختیار...منم گفتم بسم الله....خداشاهده اگه همه نه ...نیمی از ایران واقعا بگویند بسم الله...همه مشکلات حله...بحث فقط آتش به اختیار نیست...در خرید اجناس ایرانی...دشمنی با استکبار...راهپیمایی ها...انتخاب فرد اصلح...کافیه فقط 10 سال بگوییم بسم الله...خدا شاهده مشکلاه همگی حله...
.
.اخه چرا وقتی بنده میگویم آیفون نخرید مورد تمسخر واقع میشوم...درد من از اینه که شماجوان ها مثل جوان های 20-30سال پیش نیستید....بسیار دید مادی گرایانه دارید...خب میپرسم چرا سخته 4سال جی ال ایکس بخرید بجای اپل 4سال بعد همین جی ال ایکس مثلا در سطح اپل گوشی خواهد ساخت...چرا ماشین ایرانی نمیخرید تا کییفیت بالا برود... چرا سخته که چهار سال مثل آدم حرف رهبرتونو گوش کنید...چرا سخته وقتی گفته میشه فلان لیست اینگلیسیه بهش رای ندهید....چرا سخته وقتی رهبری با این قدرت در دوران انتخابات حسن روحانی رو زیر سوال میبرد شما ها به او رای ندهید؟؟؟درد اینجاست که حس میکنم چشم و گوش شما کاملا بسته شده...بانگ کوروش کورشتان(البته نه همه) گوش فلک را پاره میکند...در حالی که یک فکر ساده نمیکنید که به این نتیجه برسید که او تنها یک فرمانروای قدرتمند بود...نه بیشتر....
.
.
توصیه میکنم 22بهمن و روز قدس یه سری به خیابون بزنید تا اقلیت و اکثریت رو متوجه بشوید
دوست عزیز اگه جنس ایرانی خوب باشه ، چرا نخریم ؟!
مگه ما بدمون میاد تولید کننده و کارآفرین و کارگر کشورمون وضعشون خوب بشه و شاد باشن ؟
اجازه بدید من به خودم یه نگاهی بندازم ، کفش پام ایرانی ، لباس تنم ایرانی و ...
حاج آقا اگه اون لیست انگلیسیه اون لیستم فلسطینی و لبنانی و حزب اللهی و عراقیه !
خوشبختانه من تا حالا حرفی از کوروش یا داریوش یا محمد و علی نزدم ، به هر حال هر چی بودن و بودیم دیگه نیستیم ، الان وضعیت ما اینه !
به دور از جامعه جهانی و فرو رفته توی باتلاق تا گردن ! 2500 سال پیش فرهنگ و تمدن داشتیم اما الان عصبانی ترین مردم جهانیم ، بی فرهنگ ترین شهروندان رو در فضای مجازی و حقیقی داریم .
عزیز 22 بهمن خیلیا برای مسائل دیگه میان ؛ اقلیت و اکثریت رو موقعی ببینید که حزب الله و بسیج و سپاه و جریان اصولگرا و مذهبی پشت آقای رییسی بودن اما با یه اختلاف زیاد مردم سمت آقای روحانی و اصلاحات بودن .
اینا همه نشون دهنده اینه که دیگه مردم کاسه صبرشون داره لبریز میشه ، مردم دیگه به مذهب و مرجعیت توجهی ندارن چون باورهاشون در طول این سال ها بوسیله جریان خارجی و از همه مهم تر مسائل داخلی و افراط های منزجر کننده بسیج و سپاه و حزب الله و امثالهم خدشه دار و بعضا نابود شده ؛ بسیج و سپاه و حزب الله و ... فاتحه مذهب مردم رو با سخت گیری ها و آزار هاشون تو دهه 60 و 70 و 80 خوندن .
بازم عرض میکنم
امیدوارم اگر مسلمان و شیعه هستید حداقل شیعه ی علی و مسلمانِ خدا باشید نه مسلمان جمهوری اسلامی ایران و شیعه ی آیت الله خامنه ای
و من الله توفیق !