07-08-2017، 21:48
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-08-2017، 21:50، توسط mT_pOoM_taaK.)
(07-08-2017، 21:40)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-08-2017، 21:32)Àñťi ģàme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-08-2017، 21:28)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهر من بسه دیگه تموم می کنی یا شروع کنم؟
(07-08-2017، 21:24)Àñťi ģàme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودتم کردی
(07-08-2017، 21:16)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نکه من وقت دارم
وقت با ارزشمو صرف چیزای بی ارزش نمیکنم
خودمون بین خودمون میدوتیم همینکه اینجا ثبت نام کردی یعنی وقتت زیاد ارزش نداره...
همه کردن
اما من پنج دقیقه اینجام پنج دقیقه هم طراحی میکنم اینجوری وقتمم تلف نمیشه
خانوم طراح :/
من خواهر تو نیستم الکی نگو خواهرمن من که چیزی نگفتم تو دعوا داری ایشالا یه زن بدجنس گیرت بیاد دیگه با دخترا دعوا نکنی عیبه والا

از اون مامان بزرگیا بودااا
انشالله خودت یه شوهر بنگی گیرت بیاد من ک زن نمیگیرم ! D:
1. ارسال های هرگونه شکلک خالی و عاری از نوشته بر خلاف قوانین است .
سخن مشاهیر...!