13-08-2017، 14:15
(13-08-2017، 14:11)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2017، 14:09)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن بابا!؟
(13-08-2017، 14:08)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2017، 14:07)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
(13-08-2017، 14:03)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زهرا نگفتم طوفانت اثر کرده
ببین چ بادی میاااددد
ایولل
خخخخخخخخخخخ
بیا دستمو ببوس برات باد اوردم
خخخخ
بیکاری تو ی فایده برامون داشتا
خخخ
اصن وجود من سرتا سر فایه است جانم![]()
![]()
این مگسا هم نمیزارن ما راحت باشیم ولی خداییش ی فعالیتی انجام میدیم وقتی میکشیمشون خدایا شکرت خخ![]()
![]()
من نمیدونم چرا مگسا اصلن سمت من نمیان!
(13-08-2017، 14:11)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چی بگم الان؟
بچه ها من برم لالا
خوشحال شدم بسی بسیار
ببخشید
فعلا (:
شب بخیر؟
روز بخیر؟
عاها لالات شیرین^^
فلن
من هر ساعتی از شبانه روز که میخوام بخوابم میگم شب بخیر

بقیش باکلاسه اصا تو دهنم نمیچرخه

مرسی (: