26-08-2017، 0:20
(26-08-2017، 0:18)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-08-2017، 0:17)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-08-2017، 0:15)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-08-2017، 0:12)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-08-2017، 0:09)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ن عزیزم میگم یوزرت قدیمیه ولی من نمیشناسم تو گفتگو میومدی؟
اره خسلی بد شده ولی اینجا حال و هواش یچیز دیگس اینکه باهم انلاین بشی و منتظر باشی هیچ راه دیگه نباشه....
دقیقا منم نمیتونم نیام
تعداد اون ادمای بی احساس مرده هم کم نیستا
تلگرام فیلتر کنید -_-
هرچند جایگزین میاد...
خب بچه ها بزرگ شدن و یک سری هم واقعا وقت ندارن از بین اون همه من یدونه میام و هستم هنوز روز اولم ب صابر گفتم اینجا برام خیلی مقدسه و کلی خاطرات زندگیم اینجا بوده و بزرگ.شدیم
من کنکور داشتم اولین بار ک اومدم
الان داره درسم تموم میشه ...
وقت نداشتن درست
اما خب سر زدن فرق میکنه
بعد دو سه سال بیان ببینن حداقل چخبره
چی میخونید
امیر رضا نگو ک نمیدونی
امپول میزنم
نمدونم خوووو
بگید پرستاری خب
اینجوری که میگید امپول میزنم فکر میکنم که فکر میکنید من خنگم