06-09-2017، 13:04
(06-09-2017، 12:31)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2017، 12:26)PhilosophiasScientiae نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.افرین افرین :|
(06-09-2017، 12:24)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه خب اول بیگورافی خودم و تکمیل می کنم بعد.
(06-09-2017، 12:22)PhilosophiasScientiae نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من معمولا طرف کسیو میگیرم ک از نظر خودم دارن قورتش میدن و اذیتش میکنن :|
(06-09-2017، 12:20)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ب سلامتی ^-^
اسمت چیه ؟ :|
ععععا فرنوش هستم ، تهران، مدرسه هم شایستگان (فهمیدی نمونه درس می خونم یا بیش تر اطلاعات بدم)![]()
+ فعلن همینا بسه یا ادامه بدم؟! :/
+
ن بسه بسه :|
ولت کنن بیو گرافی مامان باباتم میدی :|
اون هم جوابشو نده زده سیم آخر و فالش می نوازه :/
باشه ._.
چطوری دیگه :V
(06-09-2017، 12:29)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن دیگه :|
(06-09-2017، 12:22)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2017، 12:19)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ب احترام الی همه سکوت میکنن ._.
(06-09-2017، 12:17)shayana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ک گفتم ببخشید
خخخ چرا انقدر مظلومانه حالا D:
من کامل نخوندم ببینم کی چی گفته ._.
کلا صلوات بفرستین D:
فکر کنم فقط خودم به احترام خودم سکوت کنم
جهت جلوگیری از ضایع شدگی ._.
ریش گرو گذاشتی حل شد همه چی ._.
:*
خب ، غذر می خوام من هوشتی رفتم، سر کلاس بودم استاد رفته بود بیرون بعد یهو اومد تو.
قطعرم تمرین نکرده بودم جوری زدم که پشمای استاد جان ریخت

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)