لطفا همه بخونن
یه نفر هست ک هر سری با ی اسم جدید میاد اینجا و فعالیت میکنه حدود ۲_۳ هفته میمونه بعد ی پیج جدید میزنه
اولین پیجی هم ک ما ازش دیدیم ترسا بوده فک میکنم
بعد کارای
بعد محان
بعد بهار
بعد آتوسا
بعد هاوژین
و حالا هم ادنس
و بعد اونی ک الان بن شده
جالب اینجاس ک شخصیتا و طرز تایپ کردن و علامتاهم یکیه و همشونم طرفدار کاغذن
کارای گفته بوده رمان سیگار صورتی ب قلم خودشه و با اسم خواهرش بهار منتشرش کرده و ی عکسی هم از خودش گذاشته بوده تو عکس از خود ک حنا زرنگی میکنه و سیوش میکنه چون بعد ها بدرد میخوره
نفر بعدی محان بوده ک از وقتی وارد انجمن میشه دیگ کارای هییچ فعالیتی نمیکنه و وارد انجمن نمیشه و بسته میمونه پیجش
محان میاد و تاپیکی میزاره ک اسمش رمان سیگار صورتی با کسب اجازه کامل از بهار بوده و پستاشو میذاشته
تو عکس از خود هم ی عکسی رو گذاشته ک کاملا شبیه ب همون عکس کارای بوده
تا وقتی ک سرو کله بهار پیدا میشه
بعد از اومدن بهار دیگ هیچ کدوم از نفرای قبلی پیدا نمیشن
بهار پستای رمان طالع ماهو میزاره ک نویسندش همون بهار یا احتمال زیاد خودشه
بهار تو آواتارش ی عکس میزاره ک حنا میبینه و میفهمه ک این عکس خیلی شبیه کارای و محانه
و چون رابطه خوبی با بهار داشته حرفو پیش میکشه و بهار میگ این عکس خودمه و ی طوری حیله گرانه حنا رو متقاعد میکنه ک مدل و نویسنده سیگار صورتیه و وقتی ک حنا عکس کارایو محانو میفرسته میگ اینا همه عکسای منه تو سال ۹۳ و ۹۲
میگ من امتحان داشتم کارای خواهرم میومد پست رمانا رو میزاشت
درحالی ک کارای میگف خودش نویسندس
و گفت محان رو نمیشناسه
و بعد حنا رو میزنه لیست سیاه
تا اینجارو داشته باشین باقیش جالبتره
بعد بهار ی مدت غیبش میزنه و آتوسا میاد
آتوسا هم ی تاپیکایی مربوط ب رمانای بهار میزاره فک کنم و دقیقا مث همون چن نفر قبلی بوده اخلاقیات و تایپ کردنش
آتوسا ی تاپیک میزاره ک نویسنده واقعی سیگار صورتی کیست؟ و پرده از رازها برمیداره ظاهرا ک پیشنهاد میکنم خودت بخونیش
ک زده ب گزارش از پارس نیوز
ولی وقتی حنا میره پارس نیوزو میگرده هیچ گزارشی ک مربوط ب بهار نوری نویسنده سیگار صورتی باشه پیدا نمیکنه
ینی اون ی گزارش ساختگی بوده ک بهار یا همون آتوسا خودش نوشته بوده
تو اون گزارش بهار گفته بوده کارای وجود نداره و خواهری نداره
مدلم نیست و از عکسای روژین فرهادی استفاده میکرده
حالا روژین فرهادی هم هییچ وجودرخارجی نداره ینی تو هیچ جا چ اینستا و ... روژین فرهادی وجود نداره
آتوساهم غیبش میزنه تا ب امروز...
نفر بعدی هاوژینه ک اونم دقیقا مث نفرای قبلی تایپ میکرده
و تاپیکی گذاشته ب اسم عکس مدلینگا ک توش دقیقا همون عکسایی رو گذاشته ک بهار از خودش ب حنا فرستاده و با اسم روژین فرهادی ک دنیارو زیر رو کردیم کسی با این اسم پیدا نشد
هاوژینم ک رفت ادنس اومد اینبار زیرکانه تر عمل میکنه
تایپ کردن و طرفدار کاغذ بودن هست ولی اینبار میگه دکتره و با این ک قبلن تو تاپیک حنا نشون داده بوده ک از رمان های فرشته تات شهدوست بدش میاد اینبار اسمش رو الکی میگه دلارامه یعنی شخصیت اصلی رمان گناهکار فرشته تات شهدوست و تاپیکایی میزاره ک طرفداری رودریگو یعنی شخصیت آرشام رمان گناهکاره
و خودشو ی جورایی میزنه ب علی چپ
حنا ک ب این شک میکنه میره تا باهاش آشنا شه و یجورایی زیر زبونشو بکشه ولی اون درحالی ک کاملن خوش و بش میکردن با حنا یهو میزنتش لیست سیاه و این دلیلش احتمالن این بوده ک سوتی نده و یجورایی دوری کنه چون بهار میدونسته ک حنا ته و تویضیه رو میدونه
وقتیم ک حنا میگ چرا زدی لیست سیاه سن و اینا رو بهونه میکنه
دیروزم ی بار خروج میشه و آتوسا وارد میشه دوباره آتوسا خروج میشه و ادنس وارد میشه
یه نفر هست ک هر سری با ی اسم جدید میاد اینجا و فعالیت میکنه حدود ۲_۳ هفته میمونه بعد ی پیج جدید میزنه
اولین پیجی هم ک ما ازش دیدیم ترسا بوده فک میکنم
بعد کارای
بعد محان
بعد بهار
بعد آتوسا
بعد هاوژین
و حالا هم ادنس
و بعد اونی ک الان بن شده
جالب اینجاس ک شخصیتا و طرز تایپ کردن و علامتاهم یکیه و همشونم طرفدار کاغذن
کارای گفته بوده رمان سیگار صورتی ب قلم خودشه و با اسم خواهرش بهار منتشرش کرده و ی عکسی هم از خودش گذاشته بوده تو عکس از خود ک حنا زرنگی میکنه و سیوش میکنه چون بعد ها بدرد میخوره
نفر بعدی محان بوده ک از وقتی وارد انجمن میشه دیگ کارای هییچ فعالیتی نمیکنه و وارد انجمن نمیشه و بسته میمونه پیجش
محان میاد و تاپیکی میزاره ک اسمش رمان سیگار صورتی با کسب اجازه کامل از بهار بوده و پستاشو میذاشته
تو عکس از خود هم ی عکسی رو گذاشته ک کاملا شبیه ب همون عکس کارای بوده
تا وقتی ک سرو کله بهار پیدا میشه
بعد از اومدن بهار دیگ هیچ کدوم از نفرای قبلی پیدا نمیشن
بهار پستای رمان طالع ماهو میزاره ک نویسندش همون بهار یا احتمال زیاد خودشه
بهار تو آواتارش ی عکس میزاره ک حنا میبینه و میفهمه ک این عکس خیلی شبیه کارای و محانه
و چون رابطه خوبی با بهار داشته حرفو پیش میکشه و بهار میگ این عکس خودمه و ی طوری حیله گرانه حنا رو متقاعد میکنه ک مدل و نویسنده سیگار صورتیه و وقتی ک حنا عکس کارایو محانو میفرسته میگ اینا همه عکسای منه تو سال ۹۳ و ۹۲
میگ من امتحان داشتم کارای خواهرم میومد پست رمانا رو میزاشت
درحالی ک کارای میگف خودش نویسندس
و گفت محان رو نمیشناسه
و بعد حنا رو میزنه لیست سیاه
تا اینجارو داشته باشین باقیش جالبتره
بعد بهار ی مدت غیبش میزنه و آتوسا میاد
آتوسا هم ی تاپیکایی مربوط ب رمانای بهار میزاره فک کنم و دقیقا مث همون چن نفر قبلی بوده اخلاقیات و تایپ کردنش
آتوسا ی تاپیک میزاره ک نویسنده واقعی سیگار صورتی کیست؟ و پرده از رازها برمیداره ظاهرا ک پیشنهاد میکنم خودت بخونیش
ک زده ب گزارش از پارس نیوز
ولی وقتی حنا میره پارس نیوزو میگرده هیچ گزارشی ک مربوط ب بهار نوری نویسنده سیگار صورتی باشه پیدا نمیکنه
ینی اون ی گزارش ساختگی بوده ک بهار یا همون آتوسا خودش نوشته بوده
تو اون گزارش بهار گفته بوده کارای وجود نداره و خواهری نداره
مدلم نیست و از عکسای روژین فرهادی استفاده میکرده
حالا روژین فرهادی هم هییچ وجودرخارجی نداره ینی تو هیچ جا چ اینستا و ... روژین فرهادی وجود نداره
آتوساهم غیبش میزنه تا ب امروز...
نفر بعدی هاوژینه ک اونم دقیقا مث نفرای قبلی تایپ میکرده
و تاپیکی گذاشته ب اسم عکس مدلینگا ک توش دقیقا همون عکسایی رو گذاشته ک بهار از خودش ب حنا فرستاده و با اسم روژین فرهادی ک دنیارو زیر رو کردیم کسی با این اسم پیدا نشد
هاوژینم ک رفت ادنس اومد اینبار زیرکانه تر عمل میکنه
تایپ کردن و طرفدار کاغذ بودن هست ولی اینبار میگه دکتره و با این ک قبلن تو تاپیک حنا نشون داده بوده ک از رمان های فرشته تات شهدوست بدش میاد اینبار اسمش رو الکی میگه دلارامه یعنی شخصیت اصلی رمان گناهکار فرشته تات شهدوست و تاپیکایی میزاره ک طرفداری رودریگو یعنی شخصیت آرشام رمان گناهکاره
و خودشو ی جورایی میزنه ب علی چپ
حنا ک ب این شک میکنه میره تا باهاش آشنا شه و یجورایی زیر زبونشو بکشه ولی اون درحالی ک کاملن خوش و بش میکردن با حنا یهو میزنتش لیست سیاه و این دلیلش احتمالن این بوده ک سوتی نده و یجورایی دوری کنه چون بهار میدونسته ک حنا ته و تویضیه رو میدونه
وقتیم ک حنا میگ چرا زدی لیست سیاه سن و اینا رو بهونه میکنه
دیروزم ی بار خروج میشه و آتوسا وارد میشه دوباره آتوسا خروج میشه و ادنس وارد میشه