(((ترسا رمان سیگار صورتی رو پست گذاشته بود ک بعد کارای گفت کپی از رمان حرامه و بست
این دختره همون بهاره ترسا هم جزو هموناس
همشون ی نفرن
ببین الآن ترسا تو اموال شخصی ادنسو تگ کرد و تیکه کلاماشو گفت بعد زیرش نوشت بعد ۶سال دوستی حرفاشو از بره
داشتم فک میکردم ک درمورد ادنس اشتب میکردیم ک یهو ذهنم جرقه زد خود ادنسه
فک کرده خیلی زرنگه ک ترسارو گذاشته تو پنهون ک خروج و ورودشو نفهمن ولی الان ی سوتی گنده دااد
در این حد روانیه ک خودش با خودش ح میزنه
از ادنس ک خروج میزنه تو گ.آ و صندلی داغ ترسا میاد
بعد ادنس ک ورد میشه ترسا خفه میشه و ادنس جوابای ترسا رو میده
حتی نگاه کردم ۱۰ دیقه ادنس آنلاین بود و تو این مدت ترسا چیزی ننوشت ولی وقتی ادنس رفت ترسا اومد)))
((این پ.خ حناست ک دیشب برام فرستاد))
کشف دیروز
((نفر بعدی اومد(:
یعنی دقیقا وقتی ک ادنس خروج زد ی پیج جدید درس شده ک من حدس میزنم مسخره بازیای ادنس و اون دعوای مسخره دلیلش این بوده ک مثلن قهر کنه و مث بقیه پیجایی ک دیگ توشون نرفته بشع
این از فردا میاد و جای ادنسو میگیره ببین کی گفتم(:
✩σραqυєηєѕѕ✭
فونت این اسم مث ادنسه
قول نمیدم ادنس دیگ هیچ فعالیتی نکنه چون چطور ترسا هست هنوزم شاید این پیجشم نگه داره ولی این همون ادنس یا بهار یا آتوسا یا کارای یا هاوژین یا محانه))
((اینم دیشب حنا فرستاد))
این دختره همون بهاره ترسا هم جزو هموناس
همشون ی نفرن
ببین الآن ترسا تو اموال شخصی ادنسو تگ کرد و تیکه کلاماشو گفت بعد زیرش نوشت بعد ۶سال دوستی حرفاشو از بره
داشتم فک میکردم ک درمورد ادنس اشتب میکردیم ک یهو ذهنم جرقه زد خود ادنسه
فک کرده خیلی زرنگه ک ترسارو گذاشته تو پنهون ک خروج و ورودشو نفهمن ولی الان ی سوتی گنده دااد
در این حد روانیه ک خودش با خودش ح میزنه
از ادنس ک خروج میزنه تو گ.آ و صندلی داغ ترسا میاد
بعد ادنس ک ورد میشه ترسا خفه میشه و ادنس جوابای ترسا رو میده
حتی نگاه کردم ۱۰ دیقه ادنس آنلاین بود و تو این مدت ترسا چیزی ننوشت ولی وقتی ادنس رفت ترسا اومد)))
((این پ.خ حناست ک دیشب برام فرستاد))
کشف دیروز
((نفر بعدی اومد(:
یعنی دقیقا وقتی ک ادنس خروج زد ی پیج جدید درس شده ک من حدس میزنم مسخره بازیای ادنس و اون دعوای مسخره دلیلش این بوده ک مثلن قهر کنه و مث بقیه پیجایی ک دیگ توشون نرفته بشع
این از فردا میاد و جای ادنسو میگیره ببین کی گفتم(:
✩σραqυєηєѕѕ✭
فونت این اسم مث ادنسه
قول نمیدم ادنس دیگ هیچ فعالیتی نکنه چون چطور ترسا هست هنوزم شاید این پیجشم نگه داره ولی این همون ادنس یا بهار یا آتوسا یا کارای یا هاوژین یا محانه))
((اینم دیشب حنا فرستاد))