(21-09-2017، 1:23)hasti♡ii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو بازیای رئالو دنبال میکنی من هر میزنم کنکور قبول شم
عجب دنیاییدنیا یه.:/
همین دیگه...ما دوران عرق ریزونمون رد شده. بذار داستان من و رئال رو شبی توی همین هپروتی که توش هستم به طور خلاصه تعریف کنم:
آقا ما و رئال دوران راهنمایی با هم آشنا شدیم. یعنی می رسه به دوره ای که رئال پُرِ فوق ستاره بود. بکام، رونالدو، زیدان و فیگو و کاکا و رائول و... غیره. از بازیکن های اون نسل فقط یک راموس باقی مونده. این راموس واقعا اسطوره ای هست برای خودش.
خلاصه اون دوره که من رفتم تو فازِ رئال، رئال هیچ وقت یک تیم تاپ نبود. یعنی از سال 2002 به بعد که آخرین قهرمانیش رو تا همین دو سه سال پیش در اروپا کسب کرد حدود 12 سال هیچ جامی نگرفت. قشنگ من هم دقیقا توی همین دوره طرفدار رئال شدم

خلاصه ما دوره های سیاه و کدر رئال رو که هی باخت های بد می داد به تیم هایی مثل بارسا و لیورپول و میلان رو رد کردیم. چه دوره ای بود. فقط کافی بود یک روز رئال ببازه تا صبح که می رم مدرسه همه کلاس فقط منو هو کنن

خلاصه بعد بوقی یه امسال می تونم متمرکز بشم روی بازی هاش اما امسالم که اگه این طور پیش بره دیگه باید باور کنم سَق من لابد سیاهه...چی بگم والا..هی..