امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی

گفتید کتاب خارجی گفتم منم یه کتاب معرفی کنم
اولیش کتاب سرزمین اشباح از دارن شان هست  داستان تخیلی و خون آشامی  که قصه پسر نوجوونی رو میگه که با رفتن به یه سیرک زندگیشو تغییر میده ووارد دنیای تاریک شب میشه 
با صمیمی ترین دوستش دشمن قسم خورده میشه و کلا اتفاق های زیادی براش می افته...(ببخشید که انقدر بد تعریف کردم ...اما رمان قشنگیه و من هر 12 جلدشو خوندم اگر دنبال کتاب های تخیلی و فانتزی هستید پیشنهاد میدم از دستش ندید)
دومیش کار آموز رنجر فکر کنم 8 جلدی بود ولی تا اونجایی که من تا جلد 5 یا چهارشو خوندم چون بقیه اشو گیر نیوردم داستان در مورد یک پسر یتیم(ویل) است که پدر و مادرش را در جنگ از دست داده و برای شوالیه شدن، سفر خود را به سوی دنیای فانتزی و حکومت پادشاهی Araluen آغاز می کند. در حالیکه حکومت پادشاهی در آستانه جنگ است…البته این خلاصه جلد اولشه
سومیش پرسی جکسون و خدایان یونان.این رمان 5جلدی است و مجموعه دومش قهرمانان المپ نام داردBig Grinکه اونم 5جلدی هست
درباره پسریه که عادی نیست و همه اتفاقات نا خود آگاه و بدون اینکه خودش بخواد سر راهش سبز میشن.و اون بالاخره میفهمه که کیه و چرا اتفاقات به سمتش میان چون اون پسر خدای دریا(پوسایدون)است...
میدونم که خلاصه هام زیاد جالب نبودند ولی همشون رو خوندم و دوستشون داشتم ...البته برای نوجوون ها نوشتنشون ولی خب...
نبستـه ام به كس دل،نبستـه كس به مـن دل
چو تخته پاره بر موج 
رهـــا
رهــــــــا 

رهـــــــــــــــــــــــ ـــــــا من
پاسخ
 سپاس شده توسط ѕтяong

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: مــُعرفی رُمــآن هـای خارجی - ستایش*** - 08-01-2018، 18:54

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان