08-01-2018، 22:50
(08-01-2018، 22:47)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2018، 22:45)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2018، 22:36)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2018، 22:23)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا دگ نمیدونم ب چی باید اعتماد کنم واسه همین همه چی رو دایورت کردم رو بزرگوار :|
(08-01-2018، 22:09)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تا حالا بهش فکر نکرده بودم
کاملن باورم میشه :|
شت خیلی ترسناکه فک به اینکه بلایی سر طرف اورده باشن بخاطره اینکه میدونن زمین تخته ولی نمیخوان مردم بفهمن !
واقعا شاید این کار رو کردن , ولی خب بازم حداقل یه چیزی میگفتن , اصلا خبری نیست ازش
اینی که گفتی خیلی جالب بود, میمیرم الان
_
Golden globe رو دیدی؟
الان بیان بگن زمین نیس اصن ما رو ی سیاه دگ ایم تو ی کهکشان دگ واسم مهم نیس :|
نه چطور ؟
خیلی مهمه :| (((:
همینطوری , برو استوری iranfilms رو ببین ((((:
حوصله ندارم :| ی اسکرین بگیر بفرس دگ
همون طرف میفرستم برات دیگه