(13-01-2018، 20:13)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زودتر میگفتی ..
(13-01-2018، 20:06)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2018، 20:00)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بابا اونی که رفت زیر خاک همه چیز منو با خودش برد اونوقت انتظار داری بهت احترامم بذارم ؟ ادب !!
باید گوشی یا سیم کارت اون بنده خدا رو کش بری!
دست منه .. همه چتاشو پاک کردم کسی نخونه !
گاهی اوقات تل رو لاگ اوت میکنی بعد لاگ این میکنی پیام های قدیمیش میاد!
این کارو کن شاید جواب داد!
(13-01-2018، 20:15)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2018، 20:12)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2018، 20:10)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منحرف،منظورم این بود کمکت میکنم
(13-01-2018، 19:54)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2018، 19:47)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا بعد از فیلترینگ اعلام کردن کسی log out و دیلیت اکانت نکنه چون غیر فعالش کردن
تو لاگ اوت کن من واست لاگین میکنم
که بری همه رو بخونی .___.
+ تسلیت میگم
نه مرسی ترجیح میدم فعلا صبر پیشه کنم