(20-01-2018، 0:25)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش میکنم!
(20-01-2018، 0:21)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2018، 0:15)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه!
(20-01-2018، 0:13)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه ....انگار مقصرم شدیم
(20-01-2018، 0:08)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نظرش رو گفت!
7
حرفی ک شعور و شخصیت بقیه رو زیر سوال ببره توهینه !
توهین ک حتما نباید فوش باشه
اگه بخوای اینجوری حساب کنی هر نظری شخصیت همه رو پایین میاره!
+نظرش این بود که هنرستانیا فرارین،و براش چند تا دلیل آورد،چه راست و چ دروغ کاری بهش ندارم!
نظرش این بود!
و نظر شمام این بود که داره اشتباه میکنه،گاهیم شخصی با معدل ۱۹ میره هنرستان!
وقتی کسی کاری میکنه نباید ماهم بهش بگیم تو بدی چون فلان کار رو میکنیم!
نظره دیگه! الان نظر من اینه شاهین نجفی یه انسان پستیه! ولی منطق و عقلم میگه در کنار پست بودنش یکی از بهترین قاریان دنیاست و یکی از با سواد ترین شخص در سیاست و اجتماع و... هست که رو دست نداره!
نظر شخصی منه! اگه توش توهین کردم شخصیتم رو نشون دادم!
(20-01-2018، 0:18)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایشون کلا حس برتری دارن پست تبعیض جنسیتیشون موجوده
یه جا خونده بودم کسی که تبعیض جنسیت قائل میشه از حیوان پست تره! و البته به امید توهین نمیکنم .. شاید تو پستی که ارسال کرده منظورش چیز دیگه ای باشه!
ولی گاهی خانوم هارو محدود میکنن ارتباطی با تبعیض جنسیت نداره!
ممنونم حداقل یه ادم منطقی پیدا شد که بفهمه ما چی میگیم ولی این پسر واقعا اعصاب ادمو میریزه بهم
+بهتره از بحث با کسی که اعصابتون رو بهم میریزه جلوگیری کنید!
(20-01-2018، 0:26)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2018، 0:24)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درسته ولی وقتی کامل اگاه نیستی نباید نظر بدی تا اگاه شی :/
(20-01-2018، 0:21)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمی ک از روی جهالت حرف میزنه رو باید از بیخ دار زد :|
آدمی که از روی جهالت حرف میزنه رو باید آگاه کرد!
و این آگاهی رو نمیشه توی یکساعت حالیش کرد ..
زمان باعث میشه!
و اختلاف نظر داشتن ثابت نمیکنه که از روی جهالت شخص مقابلت داره حرف میزنه!
الان از نظری امید هم حرفش درسته هم اشتباست!
دقیقا از قانون "هر چیزی بدی و خوبی داره" پیروی میکنه!
کسی که آگاه نیست دقیقاً فکر میکنه آگاه است!