20-01-2018، 15:59
(20-01-2018، 15:55)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب در این صورت باید بهش فکر کنم :V
(20-01-2018، 15:53)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره , ولی مثه اینکه واجب تر از نون شب داره میشه :v
(20-01-2018، 15:50)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوخی کردم باو :*
(20-01-2018، 15:49)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه اصلا باز نیس :|
(20-01-2018، 15:41)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو ک وقتت بازه بشین برا منم کپی پیست بزن :/ :V
جدی آزادتر شد وقتم میشینم 2 روز شب تا صبح کپی پیست میکنم , 2 تا تاپیک خواندن سوره و بقره و آیت الکرسی میزنم هم تو سرچ ب نفعه انجمنه هم میشه 2 تا موضوع درس حسابی اینجور ک انجمن داره پیش میره :v بعدم میریم مدیر میشیم دگ)
24 ساعته ام که تب انجمن بازه :v
از مدیریت خوشم نمیاد ولی بدم نمیاد امتحانش کنم :|
باهم مدیر میشیم :^
من اگه میخواستم مدیر شم تو این دو سه سال فعالیت میکردم :/