(20-01-2018، 19:02)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بازم میگم من هیچگونه توهینی نکردم (برخلاف شما ها )
(20-01-2018، 18:56)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2018، 16:44)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دمت گرم دگ , انقد راحت و بی ارزش شده بن کردن کاربرا .. بامرام !
از دفه بعد :>
تو دیگه چرا شوخی رو جدی میگیری؟!
من خودم بیشتر از این طرف حبس کشیدم .. بعید میدونم اینقد کاربر ازم دفاع کرده باشن ..!
این طنز بود , :|
, الکی بن نشدی ! وقتی خودت قبول داری که با ی اخطار میشد حلش کرد , بازم دفاع میکنی از خودت ؟ نقض میکنی خودتو ولی اشتباه و قبول نمیکنی ؟
درش بیار از بن تموم شه قضیه عزیز من
@" دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Son of anarchy " این دوستمونم اینجا مشکلی باهم نداشتیم تا اینکه اومد گف سرتو بکن تو ماتحتت :| در قبالش توهین شنید , ناراحت شد :دی