24-01-2018، 16:48
(24-01-2018، 16:42)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جدیدن ی قانون اومده بود , که اگر فک میکنید که اطلاعات مجازی شما — شده میتونید شکایت کنید ! پس از بررسی فردی که جرم و مرتکب شده از جریمه نقدی تا ضربه شلاق میتونه واسش صادر شه !
@"Aмιя Hσѕѕєιη" خداکنه در حده ی شایعه و دروغ باشه خبرایی که رسیده وگرنه خلافش ثابت شه ب ضررته , پیگیرشیم منتظر باش ! شوخیش — کردن تهدید حساب نشه صلوات !(تو تاپیکی ک زدی بفرس)
+—
@_Lσѕт_ در ارتباط باش ببینیم قضیه در حده ی بلف بچگانه بوده یا نه , اگر بوده که چ بهتر اگر نه که راحت میتونی شکایت کنی نیازی نیست جایی بری اینترنتیم میتونی , جدی تر میخوای بشه حضوری میتونی اقدام کنی ! تا دگ از 20 کیلومتری این غلطا هم رد نشه ! زیادم وقتت و نمیگیره شکایت کردن تو این مملکت یکی از راحت ترین کاراس خوبم بش پیگیری میکنن اگ جدی باشه طرفی که شکایت کرده !
@SABER حالا شما سرتون گرم باشه با بن کردن کاربرا و دلیل نوشتن ایشونم بشینه یا بلف — کردن بزنه یا — کنه اکانت کاربرای دیگرو !
—+
بهرحال واقعا امیدوارم که اشتباه قضیه به گوش من رسیده باشه که حداقل الکی وقتمو پاش نزارم و پیگیره چیزی ک اتفاق نیوفتاده نباشم . @"Aмιя Hσѕѕєιη" شما لطفا خودت سریعتر روشن کن موضوع رو که سوتفاهم پیش اومده یا نه !الکی ازت شکایت نشه و کار بدتر از این حرفا نشه عزیزمن!
+
خب این بالایی ها حرفای فرزامه ک دوباره میذار مشون !
و حرف های من :
مدریت محترم اول از همه شما برو یه دور دیگه قوانینتو نگاه کن !
مگه میشه دو نفر دعوا کنن بعد طرفدار یا مخالف هایی نداشته باشن ؟
قانونت از نظر من غلطه بر چن لایحه دیگه بنویس ! یاد حکومت اسلامی افتادم ک ب مردم میگن نیاین شعار بدین اگه بیاین مامورا با چماق میزننتون :|
و راجب تهمت !
هلیا خودش بهم گفت ک هکش کردی ...
میخوای واسه اینم مدرک بیارم ؟ :|
میدونی ک دروغ نمیگم پس بیا رو راست باشیم D:
اصلا میدونی چیه ؟ ادم زنده نیازی ب مدرک نداره ! چطوره خودش بیاد و بگه !
و راجب شکایت :/
فک میکنی واقعا داره دروغ میگه ک شکایت میکنه ؟ :/
ولی در اشتباهی چون اگه هلیا یه جواب محکم بده ک هکش کردی قطعا ازت شکایت میکنیم و منم پشتشونم !
جدیدا هیچیو نمیبینی و ازت ب شدت متنفرم ._.
من نمیدونم چرا تا الان واسه انصراف از مدریت اقدام نکردی ؟ D:
سنگ پا بود اب میشد !
اینم پاک نکن ترو قران بذار بمونه !
تاکی میخوای اعتراض و حقیقتو پاک کنی ؟
Lol :V
پخ من هر چی هست بفرستید رسیدگی میشه