(02-05-2018، 20:41)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2018، 20:38)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2018، 20:36)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2018، 20:32)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2018، 20:26)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم ک .. رفیقا خوبی ندارم..
پس عکس گلا ک تو جی پی میزاشتی چی بود ؟
ی لحظه فک کردم ک امتحان کردی همه اونارو
واقعا حیفم اومد ، آخه بچه خوبی ای و خیلی استعداد داری
سرکلاس پیپر رو میپیچن .. بعد مدرسه میریم بیرون.. ازشون میگیرم ی عکس میگیرم.. بعد اونا شروع میکنین به کشیدن.. من اهنگ پلی میکنم همه شاد شیم :|
من عکسشو میگیرم فقط .. پیچیدن و تولید مال رفیقاس :| حالا مثلا جز قرص ها همه اینا رو ی پک زدم..
ولی همشون مزخرفن ! اصلا امتخان نکنین...فقط سرتون داغ میشه !
اصلا چیز خوبی نیس.. هیچکدومشون !
میسی .. ولی بچه هم خودتی :|
رفیقاتو عوض کن
شاید ی روز کمال همنشین روت اثر کنه :|
خب واس هرکی فرق داره : |
ی بار ی جا گل زده بودن بچه ها
یکیشون میخواست خودکشی کنه .. بزور از وسط اتوبان کشیدمش بیرون :||
یکیشون آسمونو نگاه میکرد میخندید
یکیشونم چمنارو میکند باشون حرف میزد
ک البته خیلی عجیبه .. گلش ی چی قاطیش بود حتما .. وگرنه گل ک اینکارا رو نمیکنه
خب آقا
فک کنم گُل سوریه بود :|
#بِهتاش_پایتخت
(02-05-2018، 20:37)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2018، 20:33)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-05-2018، 20:31)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نکن
جدی یمگم خیلی چیز خوبیه ک تالا امتحان نکردی
حالا چرا ؟ دلت نمیخواد یا تاحالا فرصتش جور نشده ؟
فرصت هَس .. خودم نخواسم .. دِگ ی سیگارک ک بهم میفروشن با این ریش و پشم D:
دمت گرم حاجی .
حاجی ؟ :|
D:
حوزه عِلمیه|بادمجون ..
اصا خاطره خوبی ندارم -_-
داداش چی ؟ مورد پسند هس ؟ .-.
کدو خورشتی D:
کربلایی خوبه .-.