12-05-2018، 19:09
علی جان ..
تخته گاز گرفتی میری ..
واسا با هم بریم..
ببین... تو طرفدار سروش یا گپ هستی افکار خودته..
ولی ن من تنها .. بلکه همه 40 ملیون کاربر ایرانی تلگرام همه ب اتفاق رای ب تلگرام میدیم حتی با فیلتر شکن !
چرا ؟ یه چند تا مثال ساده بزنم برات..
وقتی سروش نصب میکنی همون اول اجازه دسترسی به فایلات رو میخواد.. تلگرامم میخواد ! ولی.. من ترجیح میدم عکس خوانواده و ناموسم رو اگ قرار باشه کسی ببینه و دسترسی داشته باشه پاول دروف دسترسی داشته باشه تا سپاه و اطلاعات ! ( این موضوع رو ک دسترسی ندارن رو نزن جفتمون بچه نیسیم ! :|| )
درسته حرف شما .. ما ن حرف سیاسی میزنیم.. ن مخالف نظام..ن ضد دین .. همون ممد و صغرا no pv .. ولی باید امنیت داشته باشی یا نه؟؟
بنده چند تا از رفیقام برنامه نویسن..
سروش رو زیر و رو کردن.. یه اسکی کامل و خیلیی ضعیف تر از تلگرام ! طوری ک شماره خود مدیر سروش پخش شده بود.. ب نظر شما این برنامه ها امنیت دارن ؟
از نظر فنی .. چرا 3 روزه سروش قطعه ؟ و چرا میگن 10 ملیون کاربر داره و این 10 ملیون نفهمیدن ینی 3 روزه قطعه؟ :V
با این ک همچین وام هایی از دولت میگیرن..
فقط کذب محض..
مردم خر نیسن .. میفهن تفاوت ها رو !
عقیده ها مختلفه..
شما و اون 5 ملیون این طرز فکر رو دارید..
امثال من و 40 ملیون کاربر ایرانی تلگرام یه فکر دیگه..!!
تخته گاز گرفتی میری ..
واسا با هم بریم..
ببین... تو طرفدار سروش یا گپ هستی افکار خودته..
ولی ن من تنها .. بلکه همه 40 ملیون کاربر ایرانی تلگرام همه ب اتفاق رای ب تلگرام میدیم حتی با فیلتر شکن !
چرا ؟ یه چند تا مثال ساده بزنم برات..
وقتی سروش نصب میکنی همون اول اجازه دسترسی به فایلات رو میخواد.. تلگرامم میخواد ! ولی.. من ترجیح میدم عکس خوانواده و ناموسم رو اگ قرار باشه کسی ببینه و دسترسی داشته باشه پاول دروف دسترسی داشته باشه تا سپاه و اطلاعات ! ( این موضوع رو ک دسترسی ندارن رو نزن جفتمون بچه نیسیم ! :|| )
درسته حرف شما .. ما ن حرف سیاسی میزنیم.. ن مخالف نظام..ن ضد دین .. همون ممد و صغرا no pv .. ولی باید امنیت داشته باشی یا نه؟؟
بنده چند تا از رفیقام برنامه نویسن..
سروش رو زیر و رو کردن.. یه اسکی کامل و خیلیی ضعیف تر از تلگرام ! طوری ک شماره خود مدیر سروش پخش شده بود.. ب نظر شما این برنامه ها امنیت دارن ؟
از نظر فنی .. چرا 3 روزه سروش قطعه ؟ و چرا میگن 10 ملیون کاربر داره و این 10 ملیون نفهمیدن ینی 3 روزه قطعه؟ :V
با این ک همچین وام هایی از دولت میگیرن..
فقط کذب محض..
مردم خر نیسن .. میفهن تفاوت ها رو !
عقیده ها مختلفه..
شما و اون 5 ملیون این طرز فکر رو دارید..
امثال من و 40 ملیون کاربر ایرانی تلگرام یه فکر دیگه..!!