امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داستان ها و عکس های ترسناک ✞SCarY✞(بروز رسانی)

?• در طول فیلم برداری "جنگیر " تعداد زیادی از وسایل صحنه به طرز عجیبی میشکست، صحنه یک بار آتش گرفت
•• بازیگران فیلم بارها زخمی شدند و جای دندان رو دست و قسمت هایی از بدن آنها دیده میشد ، دوربین ها قطع و وصل میشدند و ...
این در حالی بود که تمام اتفاقات بی دلیل اتفاق می‌افتاد.
? علاوه بر این اتفاقات بازیگر نقش "jack " از آنفولانزا مشکوکی در همان سال کشته شد!
چند نفر دیگه از بازیگران نیز به مدت دو سال تحت درمان روانپزشک قرار گرفتند...

•• اسم من آماندا هست این اتفاق برای من حدود 1 سال و‌نیم پیش افتاد وقتی به آپارتمان جدیدم رفتم یه روز داشتم با دوستم چت میکردم که گوشی از دستم افتاد روی زمین و مجبور شدم خم بشم تا اونو بردارم چون زیر تختم افتاده بود وقتی خم شدم یهو متوجه این شدم که یکی زیر تختمه ...
دیدم اون پشتش به منه نمیتونستم صورتشو ببینم و اون هم نمیتونست منو ببینه. با عجله خواستم جیغ بزنم و فرار کنم اما سعی کردم منطقی باشم گوشیمو ‌برداشتم وبه دوستم گفتم ببخشید من باید برم حموم، میخوام یه دوش بگیرم بهت زنگ میزنم.
حمام توی اتاق من بود آهسته رفتم توی حمام دوش رو باز کردم و قبل از اینکه به پلیس زنگ بزنم از پنجره داخل حمام به سمت بیرون پریدم.
➰ وقتی پلیس رسید مردی رو تو خونه پیدا کرد که یک بی‌خانمان بود اون با چاقو پشت در حموم‌ منتظر من بوده تا وقتی از حمام بیرون میام منو بکشه
Even when i spend the whole day with you, I miss you the second you leave.
پاسخ
 سپاس شده توسط ѕтяong ، ⓩⓐⓗⓡⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: داستان ها و عکس های ترسناک ✞SCarY✞(بروز رسانی) - ▪ Victor ▪ - 02-06-2018، 7:34

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Lightbulb دنیای تاریک من | my dark world [ عجیب و ترسناک ]
  داستان کوتاه عاشقانه
  خفن ترین فیلم ترسناک هایی که دیدید و پیشنهاد میدید ؟؟؟؟؟
  بار کج هیچ گاه به مقصد نمی رسد: داستان الاغ سخت کوش و بز حسود
  داستان اموزنده به خدایت نگو چرا
  اگه یه زمانی یه جن خیلی ترسناک دیدی چیکار میکنی. خاطراتتون اگه جن یا روح دیدید هم بگی
  داستان عشق مرا بغل کن
Book داستان ترسناک
  داستان وحشتناک(یکمی)
  داستان خنده دار و طنزی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان