(02-06-2018، 15:40)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-06-2018، 3:00)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما اصلا میدونی من چند سالمه؟
(01-06-2018، 22:08)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2018، 10:23)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوخی کردن با خانواده و ملیت و نژاد جز زیرشاخه های دوستیه؟
(01-06-2018، 10:21)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیچ وقت از فک و فامیل همدیگه مایه نذارید
ما دوتا دوست هستیم و شوخی میکنیم با هم !
قطعا متوجه میشیم جفتمون که داریم با کی شوخی میکنیم!
برای دونفر غریبه درست نیس این عمل ولی جزو زیر شاخه شوخی های دوستانس !
پس تعریف من از دوستی اشتباس
نه
سن شما
و منطق شما از رفیق فرق داره ! مسعله اینجاس !
منم موافق حرف شمام ک شوخی قشنگی نیس و اکیدا مخالفم کسی انجام بده
ولی بحث بین 2 دوست فرق داره !
دهوا نکن ):
(02-06-2018، 15:43)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-06-2018، 15:42)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگم بعد از اینکه گفتم آی دی بده چیزی نگفته بود ؟
داده بود .. نصف اسپم بود و نصفم برای کندی گ.ا پاک کردم!
برم اوایل چن تام اونجا پاک کنم!
برای شما سرعت گ.ا خوبه؟ اخه برای من گ.ا فقط پایینه سرعت ):
چیزی ازت کم نمیشد ۲ دقیقه دیر تر پاک میکردی !
گف آی دی بده .. براش پ.خ کن !