(03-06-2018، 23:06)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچکس نمیدونه ، فقط خدا به یه سری جیزا تو قرآن اشاره کرده !
(03-06-2018، 23:02)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.د میگم هیچی نمیدونی نگو نه
(03-06-2018، 22:58)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2018، 22:55)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو حرص منو نخور من به اون دنیا اعتقاد ندارم
(03-06-2018، 22:46)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من درگیر نیستم
من خیلی وقته درگیر چیزی نیستم
دیگه درگیر خودمم نمیشم |:
و روزی تو آگاه بیدار میشی .. درست بعد از مرگت .. اون موقع التماس میکنی ک برگردی به این دنیا و کارات رو درست کنی،اما اون موقع دیره !
بهشت و جهنم همینجا اتفاق میفته
و در ضمن تو نرفتی اون دنیا رو ببینی پس فکر نکنم بدونی دقیقا چه خبره
نصف بهشت و جهنم اینجاست .. اینجا یه بخشیش هست ! بخش اصلیش اون دنیاست ..
خخخ اگ قرار بود ببینی که دیگه همه مسلمون میشدن .. این همه نشونه .. این همه آدم ! این همه حدیث .. این همه معجزه حتی تو عصر حاضر .. کمه؟
داستان یونس و نهنگو واسم تفسیر کن
اگه ما بدونیم در قبر ها چه خبره هیچوقت گناه نمیکردیم!
من تفسیر کننده داستان ها و معجزات نیستم .. باید از متخصصان این رشته بپرسی(با شرایطی که داره،عاقل و عابد و...) یا از اینترنت پیداش کنی !