03-06-2018، 23:21
(03-06-2018، 23:18)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مثنوی معنوی؟
(03-06-2018، 23:15)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو بخون بعد بیا باهات بحث کنم
(03-06-2018، 23:13)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2018، 23:12)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2018، 23:06)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
د میگم هیچی نمیدونی نگو نه
داستان یونس و نهنگو واسم تفسیر کن
من تفسیر کننده داستان ها و معجزات نیستم .. باید از متخصصان این رشته بپرسی(با شرایطی که داره،عاقل و عابد و...) یا از اینترنت پیداش کنی !
تو مگه قرانو با تفسیر مولانا نخوندی؟ یا تفسر هر کس دیگه ای؟
چطوری نمیدونی پس؟
کُل قرآن رو نخوندم .. چیزایی که واسم سوال پیش میومد و تو جامعه بیشتر رواج داره رو پیگیری میکنم ! وگرنه داستان و معجزه زیاده اگه قرار باشه همه چی رو بدونم یه فقیه میشم ک خخخ
نه من با تفسیر مولانا نخوندم !
حسش نیست !
تو کل قرآن با تفسیر مولانا خوندی اینجوری میگی که اعتقاد نداری به اون دنیا ؟ :|
۱.یا مولانا مسلمون نبود و اشتباه تفسیر کرده
۲.یا خودت نمیخوای قبول کنی
فقط اینو میخوام بدونم !
در کل در هر تفسیری این چن چیز بر قراره:
۱.توحید
۲.معاد
۳.نبوت