19-07-2018، 17:36
(19-07-2018، 17:34)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیااااااا بغلم
(19-07-2018، 14:45)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2018، 14:33)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعله
(19-07-2018، 14:30)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهان
(19-07-2018، 14:27)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ممنون
خوب برای یکی بگو خالی بشی
فرض کن که ممکن بود بدتر از اینا برات پیش بیاد
خواهش
به هر کی نمیشه که آخه ابجی!
اونایی که میگن یکی دوتاست مشکل شون
ولی من که یکی و بگم انگاریه دنیای سهمگین):
امیدوارم حل بشه
خیلی ممنون
فقط ازخدا میخوام حل بشه
تاحالا دستامو ول نکردی به بعدشم میخوام رهام نکن!
امیدوارم
ولی خوشحال باش
میتونست بدتر بشه
(19-07-2018، 14:45)ღ ღ ẐÅℋℜÅ ღ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2018، 10:55)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مننننننننن گفتم
(17-07-2018، 18:31)ღ ღ ẐÅℋℜÅ ღ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ابراز احساساتت تو حلق ساجده
(17-07-2018، 18:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایشممممممممممممم شد شَرِت کممممممممممم
ای بی شعوووووور
کوفت فقط خرما که میاری توش گردو ام باشه
فدام بشی اوضاع خطریه باید برم
تازه داداش رشتم تجربی شد دارم بال در میارم
موذی برو بشین درس بخون
دلم واست گشاد میشه
(19-07-2018، 12:13)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با منییییییییییی؟
پین کدتیم رفیق! سه بار اشتتباه بزنی فنا میشیم
درست بزنی فدات میشیم
الوووو رفیق کجایی هستی
اره جعفر