(04-08-2018، 23:58)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-08-2018، 23:53)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میدونی یکی و گرفتی ازم چند تارو از دست میدی مگر اینکه خودت باهام راه بیایی
(04-08-2018، 23:44)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-08-2018، 23:41)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-08-2018، 23:35)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هرجور حساب میکنم ورود و خروجم به هیشکی مربوط نمیشه علی الخصوص به شما
تااونجایی که من فهمیدم دخالت کردن بدون اجازه تو حرف دیگران اخطار داشت
بله ولی حرفایی که زده میشه عواقب داره D:
بیا اخطار بده :/
قانون وضع میکنه :/
وشما کی باشی که منو تهدید میکنی؟؟؟
هیچ وقت بادختر در نیوفتین نصیحت خواهرانه....تلافی داره هرکار اضافه![]()
نچ نچ مدیر نمیدونه قوانین رو
تهدید ؟ نچ نچ !
کلا هر کسی هر حرفی میزنه ، عواقب داره یا خوب یا بد !
ای جان ای جان حتما D:
تو پ.خ پشت سر دوستامون حداقل حرف نمیزنیم :v
میشه این بند قانون رو تو مطلب قوانین اصلی انجمن بهم نشون بدید ؟![]()
واگرنه از دست خواهی داد.![]()
اینو خوب اومدی![]()
قبلنا خونده بووم مثله اینکه حذف شد تو صفحه اول گ.ا مهم نیست ولی شمابرای حفظ حرمت خودتونم شده همه جا نپرین وسط
من متوجه نمیشم ؟D:
تو این دنیا چیزی ندارم که از دست بدم :v
البته بجز پولای توی جیبم D:
اممم این جا فضای مجازی مراقب باش !
نچ نچ مدرک مدرک !
من با یه اشنا چند ساله صحبت کردم ، من حرمت خودم رو نکه نمیدارم ، شمایی که نصیحت میکنی واس خودتو نکهدار ک ریپلای نکنی :v