05-08-2018، 0:18
(05-08-2018، 0:16)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2018، 0:14)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2018، 0:09)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2018، 0:02)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-08-2018، 23:58)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدونی یکی و گرفتی ازم چند تارو از دست میدی مگر اینکه خودت باهام راه بیایی![]()
واگرنه از دست خواهی داد.![]()
اینو خوب اومدی![]()
قبلنا خونده بووم مثله اینکه حذف شد تو صفحه اول گ.ا مهم نیست ولی شمابرای حفظ حرمت خودتونم شده همه جا نپرین وسط
من متوجه نمیشم ؟D:
تو این دنیا چیزی ندارم که از دست بدم :v
البته بجز پولای توی جیبم D:
اممم این جا فضای مجازی مراقب باش !
نچ نچ مدرک مدرک !
من با یه اشنا چند ساله صحبت کردم ، من حرمت خودم رو نکه نمیدارم ، شمایی که مصبحت میکنی واس خودتو نکهدار ک ریپلای نکنی :v
اخی چه بی احساس باشه ناراحت شدم الان پس چطوری حالتو بگیرم
اوهوم مراقبم ((:
راستی یه پیشنهاداتی وایت دارم که نمیشه تو جمع اینجا گفت ....هرکی باشه قبول میکنه تو که خاصی اخلاقت هم خاص رو نمیدونمD:
ااخه تو چطوری تو انقدر خوب و روراستی پسرD;
هر جور میتونی بگیر D:
حال دشمناتو بگیر حال دوستاتو نگیر (:
بیا پ.خ پیشنهادت رو بگو ، بسته پیشنهادیت رو بفرست D:
من با تیم مذاکره کننده بزجامن بررسیش میکنم :v
اخی چه بچه خویی هستی)):
چشم ستوان دو خیانت![]()
اوه خوبه پس ..میتونیم وارد مذاکره شیمD:
مگه خودت قدر تشخیص نداری از صد نفر نظر میخوایی؟
حالا خوبه اسکرینا بعضیا درومده D:
خدایی شرمم شد مرورشون کردم ):
منتظرم تا بفرستی !
امام علی (ع):
یک عقل خوب است و دو عقل خوب تر !