01-09-2018، 19:21
(01-09-2018، 19:16)₉ ŞÂĤÂÑƊ ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2018، 19:09)Evil Genius نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2018، 19:07)₉ ŞÂĤÂÑƊ ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2018، 19:04)Evil Genius نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2018، 19:00)₉ ŞÂĤÂÑƊ ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:||
نه میزدم جلو گوشامم میگرفتم
من پسر خوبیم
من فکر میکردم پسر خوب منقرض شده...!!
هستا ولی کمه .. خیلی کم
خودتو بزار تو فریزر یخچال..!!
تورو دیگه از دست ندیم..!!
+
سهند کنکور دادی ؟!
نگران نباشید به همه میرسه
آره بابا یه کنکور توپی بود . حداقل ساندیسش که خیلی خوب بود . رتبه هم یه چیز فضایی اومد بطوری که اگه یه * میزدم اینور و یه # هم اونورش شارژ ایرانسل میشد . البته رتبه و درصد که مهم نیست ما درس میخونیم که ذهن سالمی داشته باشیم
ب ما ک نرسید..!
بگذریم مزش رفت..
+
من هنو نمیدونستم کنکور(کی بود..؟!)همون روزِ..!! :||
ب قول تو ساندیس بیسکوییت دیدم دس بعضی ها گفتم شاید کنکوری چیزی بوده..که دیدم آررررره..!
ذهن سالم..؟!